Κρήτη: «Η μαθήτρια ήταν αρκετά μεγάλη για να λέει ότι την παγίδευσα» – Στο εδώλιο ξανά ο προπονητής της

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης αναμένεται να αναβιώσει σήμερα η υπόθεση του βιασμού μίας 13χρονης, τότε, αθλήτριας από τον προπονητή της στην Ιεράπετρα. Η δίκη…
ήταν να ξεκινήσει χθες Τετάρτη, όμως λόγω κωλύματος του δικηγόρου του, ορίστηκε για σήμερα. Μάλιστα το δικαστήριο τόνισε πως αν δεν μπορεί ο δικηγόρος του να παραστεί θα του διορίσουν άλλο.

Πρόκειται για μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει, πριν αρκετά χρόνια, όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά ολόκληρη την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και τώρα, ο 56χρονος – σήμερα – προπονητής αρνείται κάθε κατηγορία καθώς υποστηρίζει πως κάθε φορά που συνευρισκόταν ερωτικά μαζί της γινόταν με την θέλησή της, με αποτέλεσμα να μην τίθεται θέμα βιασμού.

Μάλιστα, στην απολογία του ανέφερε πως διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την ανήλικη, τονίζοντας ότι αυτό συνέβη μετά από δική της παρότρυνση, καθώς τον προκαλούσε συνεχώς σεξουαλικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος προπονητής πρωτόδικα – το 2015 – είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για βιασμό κατ’ εξακολούθηση. Αποφυλακίστηκε όμως τον Ιούνιο του 2016 για λόγους υγείας ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα με τη Χρυσή Αυγή. Μάλιστα, είναι ένας από τους 69 κατηγορούμενους στη μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής.

πηγή: cretapost.gr