ΡΕΘΥΜΝΟΚρήτη: Αυτό είναι το γαμήλιο βίντεο για το οποίο παραμιλάει ΟΛΟ το νησί!Δημοσιεύτηκε 3 ημέρες πριν στις 9 Μαρτίου
Κάθε οι γάμοι που γίνονται στο Ρέθυμνο και την ευρύτερη περιοχή είναι πάρα πολλοί.

Καθένας με την δική του ταυτότητα και ομορφιά, μα πάντα με την Κρητική “αύρα” να περιβάλει το μυστήριο αλλά και την εκδήλωση που ακολουθεί.

Κάποιοι γάμοι ωστόσο ξεχωρίζουν όπως για παράδειγμα ο γάμος του Λευτέρη και της Ευαγγελίας που αποτυπώθηκε σε ένα υπέροχο βίντεο που έφτιαξε η εταιρεία wedfilms cinematography.

Η εξαιρετική κινηματογραφική παραγωγή, με τα έντονα χρώματα και τις άψογα επιλεγμένες σκηνές γοητεύει και θυμίζει στο νιόπαντρο ζευγάρι και τους καλεσμένους τις μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης που έζησαν.

Ο ξεχωριστός γάμος που έγινε σε ένα περιβάλλον περιτριγυρισμένο από την ονειρική ομορφιά της φύσης και τα καταπράσινα δέντρα, άφησε τις πιο έντονες αναμνήσεις σε όλους και φυσικά την δυνατότητα στους ταλαντούχους κινηματογραφιστές να φτιάξουν το άκρως γοητευτικό βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Όσο για το γαμήλιο πάρτυ, ήταν και αυτό γεμάτο κέφι, δυνατή μουσική και βεβαίως ατέλειωτο χορό από φίλους και συγγενείς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες…

Πηγή : wedfilmsgr