Κρήτη: Εξαφανίστηκε 27χρονη από την περιοχή του Ηρακλείου. Φόβοι για τη ζωή της

Συναγερμός στην περιοχή του Ηρακλείου στην Κρήτη. Όπως αναφέρει επείγον σήμα από το «Χαμόγελο του Παιδιού», εξαφανίστηκε η 27χρονη Μαρία Καλλέργη.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 27χρονη Μαρία Καλλέργη εξαφανίστηκε στις 03.08.2021 από την περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης.

Το «Χαμόγελο» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της κοπέλας και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος συγγενών της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρία Καλλέργη έχει ύψος 1.65 μ., έχει βάρος 75 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα φόρεμα χρώματος γκρι μαύρο, μαύρες σαγιονάρες και κρατούσε ένα πολύχρωμο σακίδιο πλάτης.

Επίσης, έχει σκουλαρίκι στη μύτη.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Πηγή : newsit.gr