Κρήτη: Αγόρι 2 ετών με καρκίνο εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του
Www.true.gr

Κρήτη: Αγόρι 2 ετών με καρκίνο εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του

Ένα αγόρι μόλις δύο ετών που είχε διαγνωστεί με καρκίνο, είχε εγκαταλειφθεί από τη μητέρα του και ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες στην Κρήτη.

Την υπόθεση αποκάλυψε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος που μίλησε σήμερα στον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό CRETA, λέγοντας πως ο οργανισμός παρενέβη όταν ενημερώθηκε ότι η μητέρα του παιδιού είχε εγκαταλείψει το ανήλικο και παρέμενε άφαντη.


«Αν δεν πέθαινε από καρκίνο, θα πέθαινε σίγουρα από την παραμέληση και τον τρόπο που ζούσε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο σπίτι. Λίγο αργότερα διαβεβαίωσε, μιλώντας στο LiFO.gr, πως πλέον το αγόρι βρίσκεται κάτω από την προστασία και τη φροντίδα του «Χαμόγελου».

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο το παιδί είναι έτοιμο να υποβληθεί στην απαραίτητη μεταμόσχευση, σχολιάζοντας πως «μοναδική οικογένεια» του παιδιού, είναι το «Χαμόγελο του Παιδιού», που έκλεισε 25 χρόνια εθελοντικής προσφοράς σε παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο ή έχουν άλλες σοβαρές ανάγκες.

«Αυτό που προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια στο Χαμόγελο είναι να κρατήσουμε τον χαρακτήρα του ημερολογίου του Αντρέα», κατέληξε ο κ. Γιαννόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr