Οι κριτές του MasterChef απαντούν… με τον πιο γλυκό τρόπο στα αρνητικά σχόλια των πρωινών εκπομπών
Www.true.gr

Οι κριτές του MasterChef απαντούν… με τον πιο γλυκό τρόπο στα αρνητικά σχόλια των πρωινών εκπομπών

Μπορεί το MasterChef να τερματίζει καθημερινά πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του, ωστόσο τα αρνητικά σχόλια περί «σκληρού ριάλιτι» είναι πολλά.

Τα χειρότερα σχόλια έχουν δεχτεί οι κριτές από τις πρωινές εκπομπές, με τους Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά να δίνουν τις δικές τους απαντήσεις στη νέα τους συνέντευξη στο περιοδικό People.

Τι έχουν να πουν λοιπόν στις παρουσιάστριες που δεν χορταίνουν να… τους επιτίθενται;

«Δεν πιστεύω ότι οι παρουσιαστές που αναφέρονται αρνητικά για το παιχνίδι το εννοούν πραγματικά. Και το λέω αυτό, διότι αν πεις σε κάποιον ‘Μην το δεις αυτό’, θα το δει. Έτσι, λειτουργεί σαν διαφήμιση όλο αυτό. Καλώς ή κακώς, όταν μια εκπομπή έχει απήχηση και πηγαίνει καλά, γνωρίζεις πως ακόμα και η αναφορά σου σε αυτή είναι για το συμφέρον σου. Γι’ αυτό και οι πρωινές εκπομπές αφιερώνουν κάποιο από τον χρόνο τους ώστε να παιχτούν αποσπάσματα του MasterChef», σχολιάζει ο πάντα καυστικός Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συνεχίζει:


«Ο καθένας έχει τη γνώμη του και μπορεί να την εκφράζει όπως θέλει. Όλα είναι θεμιτά. Σε ό,τι έχει να κάνει με το περιεχόμενο της εκπομπής, η διαφορά είναι ότι εξελίσσεται, άσχετα με τον αν υπήρχε και πέρσι και πρόπερσι το MasterChef. Το θέμα είναι τι αποφασίζεις να δείξεις. Μια κουζίνα στην οποία εργάζεται και συνεργάζεται μια ομάδα ανθρώπων είναι κι αυτή μια μικροκοινωνία, όπου τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα.

Οι κριτές του MasterChef απαντούν… με τον πιο γλυκό τρόπο στα αρνητικά σχόλια των πρωινών εκπομπών
Έτσι είναι και το σπίτι του MasterChef. Στην ουσία, όμως, η δική μας κριτική στέκεται απέναντι σε ένα πιάτο. Οπότε, είτε κάποιος είναι αρεστός είτε όχι, εμείς δεν κρίνουμε τους χαρακτήρες, αλλά το αποτέλεσμα που θα φέρουν μπροστά μας. Όταν κλείνουν οι κάμερες, μπορούμε να τους πούμε πέντε πράγματα και να τους συμβουλέψουμε, αλλά και πάλι μέσα από το πώς μπορεί να επηρεάσει ο χαρακτήρας τους το αποτέλεσμα της δουλειάς τους.

Εμείς εδώ είμαστε για να δώσουμε στα παιδιά μαγειρικές συμβουλές και, αν διακρίνουμε μια συμπεριφορά που θεωρούμε ότι θα σταθεί εμπόδιο στην επαγγελματική τους πορεία, να τους βοηθήσουμε. Οι κουζίνες είναι ομάδες και οι ομάδες κερδίζουν πάντα».


Όσο για τον Πάνο Ιωαννίδη; Οι δικές του δηλώσεις ήταν οι πιο light.

«Το MasterChef είναι ένας μαγειρικός διαγωνισμός. Πολλές φορές όλα έρχονται σε μια κατάσταση πραγματικής κουζίνας, με εντάσεις και διαφωνίες. Αυτό το ζούμε και εμείς στις δουλειές μας, και ο κόσμος είναι λογικό να μη γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει σε μια κουζίνα. Οπότε ο τηλεθεατής βλέπει ένα μέρος της πραγματικότητας σε μια κουζίνα. Από την άλλη, ο δικός μας ρόλος είναι ξεκάθαρος. Κρίνουμε κάποια πιάτα και διαχειριζόμαστε μια διαδικασία που θα επιφέρει ένα αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα, στα οποία εμείς δεν είμαστε παρόντες. Στην σχέση των παικτών εμείς δεν μπορούμε να επέμβουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγη dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr