Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν Φαντάζεστε πόσα Εκατομμύρια Ευρώ Πλήρωσε για να Γλιτώσει την Φυλακή! Έκλεισε την Υπόθεση Άρον-Άρον
Www.true.gr

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν Φαντάζεστε πόσα Εκατομμύρια Ευρώ Πλήρωσε για να Γλιτώσει την Φυλακή! Έκλεισε την Υπόθεση Άρον-Άρον

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την ισπανική εφορία για να γλιτώσει την… φυλακή κατέληξε τελικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ των γηπέδων, καλείται πλέον να πληρώσει το αστρονομικό ποσό των 19 εκατ. ευρώ για να κλείσει οριστικά η υπόθεση φοροδιαφυγής που είχε ανοίξει σε βάρος του.

Ο 33χρονος Ρονάλντο απέφυγε έτσι τη δίκη, ενώ αποδέχτηκε διετή φυλάκιση ανασταλτικού χαρακτήρα, την οποία ωστόσο δεν πρόκειται να εκτίσει, καθότι η ισπανική νομοθεσία δεν προβλέπει κράτηση για το πρώτο φορολογικό αδίκημα, εάν η ποινή δεν υπερβαίνει τους 24 μήνες.Θυμίζουμε πως οι Ισπανικές εισαγγελικές αρχές είχαν κατηγορήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για φοροδιαφυγή, καθώς, όπως υποστήριζαν, ο Πορτογάλος διοχέτευσε τα έσοδά του σε offshore εταιρείες στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Αυτός μάλιστα είναι, όπως ισχυρίζονται πολλοί και ένας από τους λόγους που ο ίδιος ζήτησε να φύγει από την Ισπανία και πήρε μεταγραφή στη Γιουβέντους.

ΠΗΓΗ: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr