Κρίσιμες ώρες για τον Πέτρο Τατσόπουλο: Χειρουργείται επί ώρες μετά το έμφραγμα!
Www.true.gr

Κρίσιμες ώρες για τον Πέτρο Τατσόπουλο: Χειρουργείται επί ώρες μετά το έμφραγμα!

Κρίσιμες είναι οι ώρες για τον Πέτρο Τατσόπουλο μετά το έμφραγμα που υπέστη! Ο γνωστός συγγραφέας και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, βρίσκεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση από ιατρικό τιμ με επικεφαλής τον ιατρό καρδιοχειρουργό κ. Τριανταφύλλου.

Για την κατάσταση της υγείας του έχει ειδοποιηθεί και η σύζυγός του.

Ολα ξεκίνησαν το πρωί: Ο κ. Τατσόπουλος βρισκόταν στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha όταν ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Ο παρουσιαστής του προσέφερε νερό και πήγε διάλειμμα. Ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο και όπως όλα δείχνουν ήταν πολύ τυχερός καθώς το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε πολύ γρήγορα. Ο Π. Τατσόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη οπίσθιο έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, διαγνώσθηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα, διασωληνώθηκε και εισήχθη εκτάκτως στο χειρουργείο για καρδιοχειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του διαχωρισμού της αορτής, την οποία κάνει καρδιοχειρουργός.

Η επέμβαση θεωρείται δύσκολη και είναι πολύωρη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών δεν προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί πριν από τις 8 το βράδυ.


Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του Alpha «Εκτός Γραμμής», όπου καλεσμένοι των Τάκη Χατζή και Λήδας Μπόλα ήταν οι Δημήτρης Βίτσας και Πέτρος Τατσόπουλος. Ο κ. Τατσόπουλος τοποθετήθηκε για το θέμα του προσφυγικού και όταν τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Βίτσας, ένιωσε αδιαθεσία και πόνο στο στήθος και λιποθύμησε.

Ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος. «Θα μου επιτρέψετε, επειδή αισθάνομαι έναν ισχυρό πόνο στο στήθος, να αποχωρήσω», είπε.

πηγη: athensmagazine.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr