Κρίσιμες Ώρες για τη Ρίκα Βαγιάνη: Ποια τα Νεότερα για Υγεία της. Δυστυχώς είναι Πολύ…
Www.true.gr

Κρίσιμες Ώρες για τη Ρίκα Βαγιάνη: Ποια τα Νεότερα για Υγεία της. Δυστυχώς είναι Πολύ…

Ποια τα νεότερα για Ρίκα Βαγιάνη;
Τον δικό της «Γολγοθά» ανεβαίνει τους τελευταίους μήνες η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ρίκα Βαγιάνη, η οποία δίνει ίσως τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Ρίκα Βαγιάνη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο αντιμετωπίζει με κουράγιο και αξιοπρέπεια.

Προ καιρού, μάλιστα, χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας. Δεν έμεινε, όμως, εκεί για πολύ, καθώς η ίδια Ρίκα Βαγιάνη και οι άνθρωποι του πολύ στενού οικογενειακού περιβάλλοντός της αποφάσισαν να μεταφερθεί αλλού, συγκεκριμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας, στο οποίο παραμένει έως και σήμερα.
fimes.gr
Η είδηση πως η γλυκιά Ρίκα Βαγιάνη με την εξαιρετική πένα και το πηγαίο χιούμορ είναι άρρωστη άρχισε να κυκλοφορεί πρόσφατα στα δημοσιογραφικά στέκια, δημιουργώντας θλίψη σε συναδέλφους της και όχι μόνο. Ολοι γνωρίζουν, ωστόσο, ότι πρόκειται για μια αγωνίστρια της ζωής, που έχει μάθει να διαχειρίζεται με θάρρος ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.Οπως μετέφερε στην Espresso αξιόπιστη πηγή, η γνωστή δημοσιογράφος Ρίκα Βαγιάνηκαι παρουσιάστρια επέλεξε να δώσει τη μάχη της αθόρυβα, έχοντας στο πλευρό της μόνο την οικογένειά της. Προτίμησε να μη μάθει κανείς -ούτε καν άτομα του πολύ φιλικού περιβάλλοντός της- λεπτομέρειες για την περιπέτειά της, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως έχει δεχτεί λίγες επισκέψεις μέχρι τώρα στο νοσοκομείο.

Να θυμίσουμε ότι η Ρίκα Βαγιάνη, κόρη του παλαίμαχου δημοσιογράφου, σχολιαστή και παρουσιαστή αθλητικών εκπομπών Γιάννη Διακογιάννη, είναι παντρεμένη με τον ψυχίατρο Νίκο Στεφανή και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Οδυσσέα. Πριν από χρόνια, μάλιστα, είχαν εγκατασταθεί οικογενειακώς για ένα διάστημα στο Περθ της Αυστραλίας.Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, η δημοσιογράφος Ρίκα Βαγιάνη δραστηριοποιήθηκε εκ νέου στη δουλειά της, ενώ το 2015 κατέβηκε υποψήφια με το Ποτάμι. Η ίδια δίνει σπάνια συνεντεύξεις. Οταν, όμως, το κάνει είναι πάντα ένας… χείμαρρος.

«Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να ζεις με λίγα. Οχι σαν άσκηση πολιτικής, νομίζω ότι είναι σημαντικό για την ψυχή σου. Αν θέλεις πολλά κι ακόμα περισσότερα, δεν γίνεσαι ποτέ χαρούμενος» έχει δηλώσει παλαιότερα, αποδεικνύοντας ότι γνωρίζει άριστα ποια είναι η ουσία της ζωής.

Πηγή: fimes.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr