Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη που δίνει νέα γενναία μάχη

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα υποβληθεί σε ένα ακόμα δύσκολο χειρουργείο και οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη αναφέρθηκε στην επέμβαση που θα υποβληθεί αύριο, 30 Μάρτη: «Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις».

Και υπογράμμισε: «Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος».

Η σύζυγος του Αγγελίδη η οποία μίλησε στη Σπυριδούλα Τριάντου και την εφημερίδα On Time παραμένει αισιόδοξη και τονίζει: «Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα παραδέχεται, ενώ αποκαλύπτει πως η καθημερινότητα παραμένει δύσκολη για τον Κωνσταντίνο.»!

Η Εβελίνα Βαρσάμη πρόσθεσε: «Είναι πολλά αυτά που δε σταματάνε, οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα, αλλά δε σταματάμε να πιστεύουμε σε αυτόν».

Η σύζυγος του παρουσιαστή υπογράμμισε ότι είναι το προτελευταίο χειρουργείο του μιας και τον Ιούλιο θα υποβληθεί σε ακόμα μία επέμβαση…

«Έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη» δήλωσε.