Κρίση στην Βασιλική οικογένεια: Δυο ξένες στο ίδιο παλάτι Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ
Www.true.gr

Κρίση στην Βασιλική οικογένεια: Δυο ξένες στο ίδιο παλάτι Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ

Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ είναι το νέο αγαπημένο θέμα των βρετανικών tabloids, που συνεχώς τις θέλουν στα… μαχαίρια. Το αν είναι έτσι ή όχι, δεν θα το μάθουμε ποτέ.


Οι δυο γυναίκες, μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, βρέθηκαν την Τρίτη σε πάρτι που διοργάνωσε η Βασίλισσα Ελισάβετ προς τιμήν του γιου της, πρίγκιπα Κάρολου. Και το πάρτι αυτό «προσέφερε» πολλές εικόνες για… σχολιασμό. Κυρίως εξαιτίας της παρουσίας Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ στον ίδιο… χώρο.

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκαν μαζί σε μια εκδήλωση της βασιλικής οικογένειας η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ ή κατά το… βασιλικότερο η δούκισσα του Κέμπριτζ και η δούκισσα του Σάσεξ, ήταν τα Χριστούγεννα, στο Σάντριγχαμ. Από τότε, κάθε μια το δρόμο της…

Το πάρτι έγινε για να γιορταστεί η 50η επέτειος από τη στέψη του Κάρολου ως πρίγκιπα της Ουαλίας.


Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να λείψουν τα παιδιά του και οι γυναίκες τους. Η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ. Απ’ όσες φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η βασιλική οικογένεια, σε καμία δεν είναι… μαζί οι δυο γυναίκες. Στο ίδιο πλάνο μεν και χαμογελαστές, αλλά όχι μαζί. Η μια στην ανατολή, η άλλη στη δύση. Η κάθε μία στο πλευρό του συζύγου της, να γελά και να συζητά με τους καλεσμένους της Βασίλισσας.

Η Κέιτ Μίντλετον – Φωτογραφία Reuters
Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι ενώ περιμένουν τη… μεγάλη μέρα, όπως έλεγαν σε όσους τους ρωτούσαν – Φωτογραφία Reuters

Μοιραία, το… μυστήριο για το αν όντως δεν θέλουν να βλέπουν η μια την άλλη παραμένει. Αλλά δεν θα διαλευκανθεί ποτέ μάλλον. Για να έχουν κάτι να γράφουν τα tabloids. Κι εμείς…


Στο άλλο ωραίο στιγμιότυπο του… πάρτι, πρωταγωνίστησαν η ίδια η Βασίλισσα Ελισάβετ και η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι. Και οι δυο είχαν την ίδια έμπνευση: να φορέσουν απόχρωση του μωβ. Φόρεμα με μωβ πουά και μωβ σακάκι η μονάρχης, μονόχρωμο μωβ φόρεμα η πρωθυπουργός.

Φωτογραφία Reuters

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr