Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Ζώδια σήμερα – Άση Μπήλιου: Με πιο σταθερές προδιαγραφές έρχεται η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη παίρνει θέση στο ζώδιο του Ταύρου, το ζώδιο που αγαπά περισσότερο από όλα τα άλλα να βρίσκεται στον ζωδιακό, αφού παραδοσιακά είναι η έξαρσή της. Το εξάγωνο με τον Δία στους Ιχθύς κάνει ιδιαίτερα γόνιμη και παραγωγική τη μέρα στο μεγαλύτερο μέρος της. Το τρίγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω της δίνει μια πιο πρακτική προσέγγιση στα πράγματα. Η Σελήνη στον Ταύρο νοιάζεται για την εκπλήρωση των υλικών επιθυμιών της, αλλά και την ικανοποίηση των αισθήσεων. Αγαπά τη φύση, το καλό φαγητό, το άγγιγμα, τη μουσική. Τα δύσκολα έρχονται τις βραδινές ώρες που η σύνοδος με τον Ουρανό δημιουργεί ένταση, περισσότερο στρες, αλλά και απρόοπτα, ειδικά για τα ζώδια της σταθερής ομάδας: τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου:

Κριός
Η Σελήνη στον Ταύρο δίνει μια πρακτική διάσταση στη μέρα σας και σας ωθεί να δείτε πιο σοβαρά θέματα των οικονομικών, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό έχετε συμπεριφερθεί λίγο παρορμητικά κι επιπόλαια με αυτά. Είναι μια καλή στιγμή να δείτε τις οφειλές, τις κάρτες, να βάλετε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας, να ζητήσετε συμβουλές από ειδικούς και γενικώς να ασχοληθείτε σοβαρά με το πορτοφόλι σας, αλλά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μολονότι η όρεξη σας για έξοδα φαίνεται ότι δεν ανακόπτεται εύκολα, τουλάχιστον να τα κάνετε λίγο πιο συνειδητοποιημένα και πειθαρχημένα. Σήμερα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, το βράδυ είναι πιθανόν να υπάρχει κάτι απρόοπτο στο πρόγραμμά σας.

Ταύρος
Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας θέλει πρωταγωνιστές της μέρας, με όσο άγχος μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο, αλλά και με το αντίστοιχο κέρδος. Στο μυαλό σας έχετε όλα τα νέα σχέδια που θέλετε να επιτύχετε, αλλά προσπαθήστε να βασίζεστε πιο πολύ στον εαυτό σας κι όχι τόσο πολύ στους άλλους. Αυτό δε σημαίνει ότι αν χρειάζεστε βοήθεια δεν θα σας τη δώσουν. Απλά θα είστε καλύτερα συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας μόνοι σας, ενώ οι άλλοι μπορεί να σας αποσπούν την προσοχή. Καλύτερα να μην επιτρέψετε κάτι τέτοιο και να είστε πολύ ξεκάθαροι απέναντι σε οποιονδήποτε νιώθετε ότι προσπαθεί να σαμποτάρει την καλή σας διάθεση. Το θέμα δεν είναι να τα έχετε με όλους καλά κι εσείς απλά να συσσωρεύετε θυμό. Έχετε μπροστά σας πολλές ευκαιρίες να κάνετε τα πράγματα όπως τα έχετε ονειρευτεί, γι’ αυτό αφήστε πίσω σας ό,τι και όποιον δεν αλλάζει. Οι βραδινές ώρες είναι πιο πιεστικές με τη σύνοδο της Σελήνης προς τον Ουρανό και μπορεί να υπάρχουν αλλαγές στα πλάνα σας.

Δίδυμοι
Δεν είναι όλες οι μέρες το ίδιο και σίγουρα δεν είναι πάντα κι η δική σας διάθεση η ίδια. Υπάρχουν μέρες που είστε πιο δυναμικοί, πιο φιλόδοξοι και παραγωγικοί και μέρες που μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, να αλλάξετε παραστάσεις ή να κάνετε κάτι διαφορετικό στο πρόγραμμα σας. Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που ίσως η ανάγκη για ξεκούραση είναι πιο έντονη από τις άλλες μέρες. Από την άλλη πλευρά, καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό μπορεί να είστε λίγο αντιδραστικοί ή πολύ παρορμητικοί και βιαστικοί στα συμπεράσματα σας. Αυτό που τώρα σας φαίνεται όμως σωστό, δεν είναι απαραίτητο να σας φαίνεται έτσι και σε λίγο καιρό όταν θα έχετε περισσότερη ηρεμία μέσα σας. Γι’ αυτό μην είστε πολύ βιαστικοί σε σοβαρές αποφάσεις ορμώμενοι από τη διάθεση της στιγμής.

Καρκίνος
Η Δευτέρα φέρνει ένα κύμα εξωστρέφειας σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες κι έτσι με τη Σελήνη στον Ταύρο θα αναζητάτε φίλους και παρέα για να κανονίσετε μαζί τους κάποια συνάντηση. Πέραν τούτου, η σημερινή μέρα είναι θετική αν θέλετε να κάνετε κάποια προώθηση της δουλειάς ή των στόχων σας και να βρείτε υποστήριξη. Απλά να είστε ειλικρινείς με αυτό που κάνετε ή χρειάζεστε. Από την άλλη, σήμερα μπορεί να σας πιάνει μανία να κάνετε περισσότερα πράγματα και να κλείσετε εκκρεμότητες στον διαθέσιμο χρόνο σας κι έτσι να καταπιέζετε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μην ζορίζεστε τόσο πολύ, διότι έτσι χαλάτε μόνοι σας τη διάθεση σας κι αυτό το εκπέμπετε και στους άλλους.

Λέων
Η Δευτέρα έρχεται με πολύ πρακτικό προσανατολισμό, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο και τον τομέα της καριέρας συνδέεται με τον Ουρανό, αλλά και με τον Άρη στον τομέα των εργασίας. Έτσι φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή και των οικονομικών σας. Αν έχετε αρκετές εκκρεμότητες ή έχετε όρεξη να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί σήμερα, καλύτερα να βάλετε στο αθόρυβο το τηλέφωνο και να μην είστε τόσο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να καταφέρετε να δουλέψετε απερίσπαστοι. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε και λίγο ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας ή σε ό,τι αγαπάτε να κάνετε και σας δίνει χαρά. Τα επίπεδα της ενεργητικότητας σας θα είναι ιδιαίτερα υψηλά σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Το βράδυ μπορεί να υπάρχουν κάποιες απρόοπτες εξελίξεις.

Παρθένος
Η Σελήνη στον Ταύρο κάνει τη Δευτέρα μια μέρα κατάλληλη για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να ψάξετε για νέες εικόνες, φρέσκες ιδέες και περιπέτειες. Για άλλους μπορεί η ανάγκη αυτή να εξωτερικεύεται με την επιθυμία ενός ταξιδιού. Αν δεν έχετε τον χρόνο για να φύγετε για ένα γουηκέντ, μπορεί απλά να θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο στην περιοχή ή στην πόλη που μένετε. Σε κάθε περίπτωση, η μέρα προσφέρεται να είστε δημιουργικοί, να αφήσετε τη φαντασία σας να σας ταξιδέψει και να μην δεσμευτείτε με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι αν εργάζεστε πρέπει να αφήσετε ακάλυπτες τις υποχρεώσεις σας. Από την άλλη, είναι πολύ σημαντικό σήμερα να είστε λίγο προσγειωμένοι και να μην αγνοείτε τις λεπτομέρειες. Αυτές άλλωστε κάνουν τη διαφορά σε κάθε πρότζεκτ σας.

Ζυγός
Η Σελήνη στον Ταύρο σάς βρίσκει να ασχολείστε με τα πρακτικά θέματα της δουλειάς, των οικονομικών και της καθημερινότητας σας. Μπορεί να οργανώνετε τώρα λίγο καλύτερα τα πράγματα σε θέματα οικονομικών υποχρεώσεων, να βάζετε σε μια σειρά οφειλές που έχετε ή να προγραμματίζετε τις οικονομικές σας ανάγκες για τους επόμενους μήνες. Προσοχή στις δοσοληψίες σας σήμερα, ειδικά αυτές που κάνετε με κάρτες ή μέσω του διαδικτύου, καθώς ένα τεχνικό λάθος ή μια απροσεξία δική σας να σας βάλει σε μπελάδες. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές, διότι μπορεί να υπάρχουν απρόοπτες εξελίξεις και κάπως να χάσετε τη μπάλα.

Σκορπιός
Η Σελήνη παίρνει θέση απέναντι σας στον Ταύρο και σας καλεί να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Μολονότι το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σας βρίσκει σε μια διάθεση να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, οι απαιτήσεις των άλλων, αλλά και κάποια απρόοπτα στην πορεία της ημέρας, μπορεί να σας πιέσουν λίγο περισσότερο. Κάντε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας μέσα στη μέρα ώστε να προλάβετε να ασχοληθείτε με αυτά που «πρέπει», αλλά και αυτά που εσείς επιθυμείτε. Ακόμη, αν έχετε κάποιο πρόβλημα που δεν μπορείτε να σκεφτείτε μόνοι σας μια λύση, δεν είναι κακό να απευθυνθείτε σε κάποιο πρόσωπο που έχει περισσότερη εμπειρία και μπορεί να σας «ανοίξει» με διαφορετικό τρόπο το μυαλό.

Τοξότης
Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα σας υπενθυμίζει από την ώρα που θα ξυπνήσετε τις υποχρεώσεις σας, τη δουλειά, τα οικονομικά, αλλά και τα «πρέπει» που αναφέρονται στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη σάς παρέχει την ευκαιρία να σχηματίσετε πρόοδο σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Αλλά μην τα περιμένετε όλα από το σύμπαν. Αξιοποιήστε τη μέρα για να φρεσκάρετε το βιογραφικό σας, να ενημερώσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συμμετέχετε, να ψάξετε ίσως μια δουλειά διαδικτυακά ή να μιλήσετε σε φίλους, γνωστούς και παλιότερους συνεργάτες να σας έχουν υπόψη στην περίπτωση που ψάχνετε για μια νέα δουλειά. Φυσικά, ακόμη κι αν εργάζεστε, έχετε πολλά περιθώρια να βελτιώσετε τη δουλειά σας κάνοντας κάποιες πρακτικές κινήσεις και μικρές αλλαγές. Τις βραδινές ώρες μπορεί να προκύψει μια αλλαγή στα πλάνα σας ξαφνικά, αλλά θα ανταποκριθείτε με καλό τρόπο.

Αιγόκερως
Η Δευτέρα είναι μια θετική μέρα για σας και μπορείτε να επιτύχετε πολλά σε θέματα δουλειάς, αρκεί να ξέρετε πώς θα διαχειριστείτε τόσο τον χρόνο όσο και τη διάθεση τη δική σας, αλλά και της ομάδας των συνεργατών σας. Δεν είναι ανάγκη να πιέζεστε και να πιέζετε και τους άλλους και να μην διασκεδάζετε και να χαίρεστε ταυτόχρονα, αλλά από την άλλη χρειάζονται και όρια στην πλάκα για να καταφέρετε να είστε και παραγωγικοί. Από την άλλη, μπορεί τα θέματα της προσωπικής σας ζωής να σας απασχολούν περισσότερο και να μη νιώθετε ότι παίρνετε αυτά που θέλετε. Όταν σκέφτεστε και υπεραναλύετε τα πάντα βέβαια, τότε δυσκολεύετε περισσότερο τον εαυτό σας. Αφήστε τον χρόνο να δείξει ποιος πρέπει να μείνει και ποιος όχι στο πλευρό σας. Οι πιέσεις και οι αναλύσεις δεν βγάζουν πουθενά.

Υδροχόος
Η Δευτέρα είναι μια κάπως πιο συναισθηματική και κουραστική μέρα και πιθανώς να μην έχετε πολλή όρεξη να κάνετε όσα πρέπει. Μπορεί η διάθεση σας να είναι λίγο πεσμένη ή να μην μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας, διότι κάτι σας δεσμεύει ή σας περιορίζει. Βλέπετε υπάρχει αυτός ο Κρόνος στο ζώδιο σας που λειτουργεί κάποιες φορές σαν φρένο. Από την άλλη, μπορεί να σας απασχολούν σήμερα ζητήματα πρακτικά σχετικά με ένα ακίνητο ή την οικογένεια σας και δεν μπορείτε να χαρείτε εξ ολοκλήρου τη μέρα, γιατί έχετε υποχρεώσεις. Ειδικά τις βραδινές ώρες μπορεί να νιώθετε πιο ζορισμένοι. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει απρόοπτα και αλλαγές στο πρόγραμμα σας.

Ιχθείς
Η Δευτέρα σας βρίσκει σε μια εξωστρεφή διάθεση να επικοινωνήσετε με άτομα του φιλικού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και μάλιστα ίσως κανονίσετε μαζί τους μια έξοδο ή στη χειρότερη μπορείτε να τα πείτε τηλεφωνικά μαζί τους. Ακόμη, αν νιώθετε ότι σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική έχουν ατονήσει κάπως τα πράγματα, σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να αναλάβετε μια πρωτοβουλία και να ανανεώσετε αυτή την επαφή. Γενικά η Δευτέρα είναι μια ήπια μέρα για σας και η Σελήνη στον Ταύρο που θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας υποστηρίζοντας σας, θα σας βοηθήσει σε θέματα επικοινωνίας ή και μετακινήσεων. Προς το βράδυ, καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, μπορεί να προκύψουν απρόοπτα ή πιθανώς να μάθετε ξαφνικά μια πληροφορία για έναν συνεργάτη ή ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Πηγή:athensmagazine.gr