Κρατούσε Κλειστά τα Μάτια της για Χρόνια και Δεν Ήξεραν γιατί... Την Ημέρα που τα Άνοιξε, Κατάλαβαν το Λόγο!
Www.true.gr

Κρατούσε Κλειστά τα Μάτια της για Χρόνια και Δεν Ήξεραν γιατί… Την Ημέρα που τα Άνοιξε, Κατάλαβαν το Λόγο!

Ποτέ δεν ξέρεις πότε η έκπληξη θα σου χτυπήσει την πόρτα. Για τον Joe από το Royal Palm Beach της Φλόριντα, συνέβη ένα πρωί όταν βγήκε μία βόλτα στην αυλή του.

Είδε κάτι που ποτέ δεν περίμενε. Ήταν μία κακόμοιρη γάτα που έτρωγε φαγητό από το μπολ που είχε για την γάτα του και ο Joe ήξερε πως δεν μπορούσε να την αφήσει να υποφέρει.

Αφού κατάλαβε πως η αδέσποτη γάτα είχε πρόβλημα, κάλεσε αμέσως την φιλοζωική οργάνωση Animal Friends Project.

Ο Joe ήξερε πως έπρεπε να βοηθήσει το καημένο ζώο. Επειδή η γάτα είχε παραμεληθεί για καιρό, είχε αναπτύξει ψώρα και το πρόβλημα είχε γίνει πολύ έντονο.

Αλλά λόγω του μαλακού του τριχώματος τον ονόμασαν Cotton (βαμβάκι) και ήλπιζαν να του προσφέρουν μία καλύτερη ζωή στο μέλλον.


Ωστόσο, η ψώρα ήταν τόσο σοβαρή που είχε κάνει κρούστα στα μάτια του και είχε τυφλωθεί.

«Νωρίς την επόμενη μέρα, τον πήγα στην φιλοζωική οργάνωση. Ο κτηνίατρος επιβεβαίωσε αμέσως πως έπασχε από ψώρα και πως ήταν αφυδατωμένος και υποσιτισμένος.
Παρά την κακή του κατάσταση, ο Cotton δεν είχε χάσει την διάθεσή του. Του έδωσαν αντιβιωτικά, μία δόση από Revolution και τον έστειλαν σπίτι. Ευτυχώς, στην φιλοζωική υπήρχε ελεύθερο δωμάτιο και μπορούσαν να τον φιλοξενήσουν.

Παρά τα όσα έχει περάσει, ο Cotton είχε την πιο γλυκιά προσωπικότητα. Το όνομά του ταίριαζε τέλεια με τον χαρακτήρα του.

Με πολύ αγάπη και έλαιο καρύδας στο δέρμα του, ο Cotton ξεκίνησε να αναρρώνει. Και όταν άνοιξε τα μάτια του, κοίταξε τον κόσμο για πρώτη φορά μετά από καιρό.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr