Κράτησε χιονόμπαλα στην κατάψυξή για 10 χρόνια και την πουλάει για 18.000 ευρώ
Www.true.gr

Κράτησε χιονόμπαλα στην κατάψυξή για 10 χρόνια και την πουλάει για 18.000 ευρώ

Στο Ίντερνετ υπάρχουν πολλοί που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν, και οι περισσότεροι συχνάζουν στο eBay. Από την άλλη, πολύ καλά κάνουν γιατί βρίσκουν αγοραστές.

Ένας Βρετανός πατέρας ο οποίος έχει κρατήσει στην κατάψυξή του μια χιονόμπαλα για δέκα ολόκληρα χρόνια, σκοπεύει τώρα να την πουλήσει στην αξία των 15.000 λιρών Αγγλίας (περίπου 18.000 ευρώ) στο ebay.

O 43χρονος Lee Thackaberry, σκέφτηκε να κρατήσει μια χιονόμπαλα όταν έπαιζε μαζί με την οικογένειά του στην αυλή αφού πρώτα είχε δει μια παρόμοια παλιότερη αγγελία όπου ένας πωλητής ζητούσε 10 χιλιάδες Αγγλικές λίρες για μια χιονόμπαλα 10 χρονών.
«Η γυναίκα μου σκέφτηκε ότι είμαι τρελός και πιθανότατα είμαι. Έχει πάρει αρκετό χώρο στον καταψύκτη. Έχουμε χωρίσει τώρα, αλλά ελπίζω να πάρω πολλά χρήματα γι ‘αυτό. ” λέει ο ίδιος.

Και γιατί να μην τα ζητάει, όταν στον παρελθόν έχει πουληθεί ένα κομμάτι τοστ με το πρόσωπο της Παναγίας καμένο επάνω του έναντι 24.000 δολαρίων, ή ένα dorito στο σχήμα της τιάρας του Πάπα έναντι 1.209 ευρώ. Και τα δύο πήγαν στον ίδιο αγοραστή, το online καζίνο GoldenPalace.com


Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr