Κρατερός Κατσούλης: Όλα όσα αποκαλύπτει για την κατάσταση της υγείας του μετά τη περιπέτεια που πέρασε

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησαν για την επιτυχία που σημειώνουν τα τελευταία χρόνια στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Star, για το λόγο που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το Epsilon, ενώ ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε και στην τωρινή κατάσταση της υγείας του, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε πριν μερικούς μήνες.

«Ήταν πολύ μεγάλο σοκ για μένα και την υγεία μου, πολύ πιο σοβαρό απ’ ό,τι νόμιζα. Ευτυχώς έχω αποκατασταθεί πλήρως και, με τη βοήθεια της διατροφής σε συνδυασμό με τη γυμναστική, βρίσκομαι σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήμουν πριν δεκαπέντε χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Κρατερός Κατσούλης.

Μια περίεργη επαγγελματική σας στιγμή ήταν η αιφνίδια διακοπή της εκπομπής «Έτοιμο το Πρωινό» στο Epsilon τον Ιανουάριο του 2017. Πώς το αντιμετωπίσατε;

Κατερίνα: Το χειρότερο πράγμα είναι να θέλεις να δουλέψεις, να δίνεις ό,τι έχεις και δεν έχεις, να πολεμάς, κι αυτό να μην τυγχάνει της στήριξης που θα έπρεπε. Όντως ήταν όχι μόνο περίεργη, αλλά μια κακή επαγγελματική στιγμή, όχι μόνο για μας αλλά και για τους συνεργάτες μας. Το συγκεκριμένο πρωινό το ξεκινήσαμε με πάρα πολλά όνειρα και υπό αντίξοες συνθήκες. Δεν μπορώ να πω περισσότερα διότι είμαστε ακόμα στα δικαστήρια και η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει.

Κρατερός: Μόλις είχαμε τελειώσει την εκπομπή και πηγαίναμε να αλλάξουμε όταν μάθαμε από ένα site ότι κόπηκε η εκπομπή. Συγκεκριμένα το διάβασε η Κατερίνα. Όλο αυτό μου φαίνεται λες και συνέβη πριν από πέντε χρόνια και όχι πριν από δύο, ίσως γιατί έχουμε έντονη και γεμάτη καθημερινότητα.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής!

ΠΗΓΗ: newsit.gr