Κουρουμπλής: «Ο Τσίπρας θα γράψει ιστορία. Ο λαός θα εμπιστευτεί πάλι το καθαρό του βλέμμα»
Www.true.gr

Κουρουμπλής: «Ο Τσίπρας θα γράψει ιστορία. Ο λαός θα εμπιστευτεί πάλι το καθαρό του βλέμμα»

Την πεποίθηση ότι «πολλές φορές υπάρχει ένα ποσοστό σωβινισμού» σε όσους διαμαρτύρονται για τα εθνικά θέματα εξέφρασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Υπάρχουν αυτού του είδους οι εξάψεις. Θεωρείτε ότι συμβαίνει πρώτη φορά; Όταν υπεγράφη η ενδιάμεση συμφωνία τα ίδια και χειρότερα γίνονταν από ορισμένους κύκλους» υποστήριξε ο υπουργός Ναυτιλίας στο ΘΕΜΑ 104,6, προσπαθώντας να εξηγήσει τις αποδοκιμασίες κατά υπουργών σε όλη τη χώρα.

Ο κ. Κουρουμπλής υπερασπίστηκε και τον Πάνο Καμμένο λέγοντας ότι δεν είναι υποκριτής. «Εγώ σας λέω ότι ο Καμμένος κράτησε μια έντιμη στάση βάζοντας το συμφέρον της πατρίδας πάνω από το κομματικό συμφέρον. Ήξερε ότι με τη στάση αυτή (σ.σ. στο Σκοπιανό) θα εισπράξει τέτοιες αντιδράσεις».


Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η συμφωνία για το Σκοπιανό να ψηφιστεί με αυξημένη πλειοψηφία όταν έρθει στη Βουλή.

«Είναι μια πολιτική επιλογή της κυβέρνησης να προχωρήσει σε αυτή τη συμφωνία, θα την κρίνει ο ελληνικός λαός. Πιστεύω ότι ο λαός θα αξιολογήσει στο τέλος της 4ετιας και θα εμπιστευτεί και πάλι το καθαρό βλέμμα του Αλέξη Τσίπρα» συμπλήρωσε ο υπουργός Ναυτιλίας που επιτέθηκε και κατά απόστρατων στρατηγών λέγοντας ότι «δεν αντέχω να βλέπω απόστρατους υποκριτές να λένε ότι η Ελλάδα απειλείται από τέτοιο κρατίδιο»

πηγή: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr