Οργή στο Διαδίκτυο... Η Προκλητική Φωτογράφηση του Ανθρώπου Κεν που Προκάλεσε τα πιο Απίστευτα Σχόλια.
Www.true.gr

Οργή στο Διαδίκτυο… Η Προκλητική Φωτογράφηση του Ανθρώπου Κεν που Προκάλεσε τα πιο Απίστευτα Σχόλια.

Πρόσφατα αποκάλυψε πως ταυτοποιεί τον εαυτό του ως ανδρόγυνο και θέλει να τραβήξει την προσοχή στο θέμα αυτό. Έτσι, έκανε μία σοκαριστική μεταμόρφωση για μία νέα φωτογράφηση.

Ο 34χρονος συνεργάστηκε με τον Thomas Evans για την νέα σειρά φωτογραφιών «Femme The Man», που δείχνει τον Rodrigo ντυμένος με μία παράξενη ενδυμασία. Φόρεσε ένα μικροσκοπικό κόκκινο και μαύρο κορσέ και ένα δαντελωτό γιλέκο που άφηνε εκτεθειμένες τις θηλές του.

Για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που η κοινωνία περιμένει από τους ανθρώπους να ντύνονται και να φέρονται με βάση την ανατομία τους, φόρεσε ροζ ψηλοτάκουνα, ξανθιά περούκα και βάφτηκε με έντονο μακιγιάζ.

Σε μία δεύτερη φωτογραφία, φαίνεται να έχει ντυθεί κουνελάκι του Playboy και φόρεσε ακόμα και αυτάκια.

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2018/02/12/7561676988313256847/640x360_MP4_7561676988313256847.mp4Λέει πως πήρε κίνητρο να κάνει την φωτογράφηση αφού είδε αναφορές κακοποίησης ανθρώπων λόγω του φύλου τους.

Είπε: «Θέλω όσοι κρύβουν το ποιοι είναι να καταλάβουν πως δεν υπάρχει πρόβλημα να είσαι διαφορετικός. Είναι λάθος να είσαι δυστυχισμένος επειδή δεν μπορείς να εκφράσεις το πώς νιώθεις.»

Μίλησε και για τις εμπειρίες που είχε λόγω του bullying και της ομοφοβίας στο σχολείο του στην Βραζιλία.

«Με χτυπούσαν κάθε μέρα επειδή ήμουν χοντρός και άσχημος. Στα 14,15 και 16 έπαιζα με κούκλες και έκανα παρέα με κορίτσια. Πάντα με συμπαθούσαν και γι’αυτό τα αγόρια με μισούσαν ακόμα περισσότερο.»Είπε πως έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει τα τραύματα από εκείνες τις μέρες και να βρει την δύναμη που κρύβει μέσα του.

«Σήμερα, μπορώ να κάνω ότι θέλω. Ζω την ζωή μου όπως θέλω και ελπίζω να εμπνεύσω και άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.»

Οι σκέψεις σας;

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr