Κούγιας: Ο Ριχάρδος έκανε νόμιμα τη δουλειά- Κάποιοι παραπλάνησαν δύο υπουργούς κι αυτοί τον Τσίπρα

Για τις υποθέσεις που είναι στην επικαιρότητα, με τον ενεχυροδανειστή Ριχάρδο και την 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη μίλησε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας που τις έχει αναλάβει ως συνήγορος.

Ειδικότερα, αναφορικά με την υπόθεση του χρυσού, ο κ. Κούγιας, που είναι συνήγορος του ενεχυροδανειστή Ριχάρδου δήλωσε ότι κάποιοι αποπειράθηκαν να εκμεταλλευθούν το θέμα πολιτικά και κάποιοι για την καριέρα τους. «Με υποψίες δεν καταδικάζονται» επισήμανε για τους εμπλεκομένους στην υπόθεση. Ο ενεχυροδανειστής έκανε νόμιμα τη δουλειά του… Κάποιοι παραπλάνησαν δύο υπουργούς κι αυτοί τον Τσίπρα», σημείωσε.

«Ταύτισαν την Τουρκία με τρίτη χώρα… Δεν γνώριζαν για την τελωνειακή συμφωνία η Τουρκία πληρώνει 1.000 ευρώ και 1.500 ευρώ παραπάνω (το χρυσό), έπρεπε να το επικροτήσουν αυτό», επισήμανε επίσης ο κ. Κούγιας.


Ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι εάν ο ενεχυροδανειστής μηνύσει ή υποβάλει αγωγές στους δικαστικούς τώρα που αποφυλακιστεί, ο ίδιος θα τον εγκαταλείψει από συνήγορος «γιατί οι δικαστές και οι εισαγγελείς έδρασαν αστραπιαία, βρήκαν το λάθος και το διόρθωσαν».

Εξάλλου, σχετικά με την τραγική υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη ανέφερε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει αίτημα να δικαστεί η υπόθεση της δολοφονίας της στην Αθήνα ή στον Πειραιά.

Τόνισε όμως ότι «υπάρχουν άμυνες» στην κοινωνία μετά την αντίδραση που υπήρξε στη Ρόδο, και άλλαξε γνώμη.

ΠΗΓΗ: thecaller.gr