Κούγιας: "Δεν είμαι πλέον συνήγορος του Μένιου Φουρθιώτη". Τι ανέφερε για τους λόγους...
Www.true.gr

Κούγιας: «Δεν είμαι πλέον συνήγορος του Μένιου Φουρθιώτη». Τι ανέφερε για τους λόγους…

Ο Αλέξης Κούγιας εκπροσωπούσε τον Μένιο Φουρθιώτη στην αντιδικία που είχε με τον Γιάννη Φιλιππάκη, εκδότη και ιδιοκτήτη της εφημερίδας espresso, και μετά την έκδοση της προσωρινής διαταγής, έπαψε να τον εκπροσωπεί.

Δήλωση, μέσα από την οποία γνωστοποιεί πως ο δεν είναι πλέον συνήγορος του Μένιου Φουρθιώτη, εξέδωσε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως δεν μπορεί να δημοσιοποιήσει τους λόγους καθώς το απαγορεύει ο Κώδικας Δεοντολογίας των Δικηγόρων και μπορεί να το κάνει μόνο αν το επιτρέψει ο τηλεπαρουσιαστής, ο οποίος θα απολογηθεί το Μ. Σάββατο.

Ο Αλέξης Κούγιας εκπροσωπούσε τον Μένιο Φουρθιώτη στην αντιδικία που είχε με τον Γιάννη Φιλιππάκη, εκδότη και ιδιοκτήτη της εφημερίδας espresso, και μετά την έκδοση της προσωρινής διαταγής, έπαψε να τον εκπροσωπεί.


Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Κάποιοι δημοσιογράφοι, υποκινούμενοι από τους επιχειρηματίες – αφεντικά τους, δημοσιοποιούν κακεντρεχή σχόλια και εκφράζουν απορίες γιατί δεν είμαι δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη στην υπόθεση, για την οποία κατηγορείται και κρατείται μέχρι να απολογηθεί αύριο το πρωί.


Η απάντηση είναι ότι αμέσως μετά την έκδοση της προσωρινής διαταγής που δικαίωσε το Μένιο Φουρθιώτη στην αντιδικία του με τον επιχειρηματία Γιάννη Φιλιππάκη, εκδότη και ιδιοκτήτη της εφημερίδας espresso, όπου σύμφωνα με το διατακτικό της αποφάσεως απαγορεύθηκε στην εφημερίδα espresso να δημοσιοποιεί ακόμη και το ονοματεπώνυμο του Μένιου Φουρθιώτη για οποιαδήποτε αιτία και αφορμή, αφού σ’ εκείνη τη χρονική περίοδο τα στοιχεία εκείνης της υποθέσεως ήταν συντριπτικά υπέρ του Μένιου Φουρθιώτη και δικαίως η Πρόεδρος Πρωτοδικών που εξεδίκασε την υπόθεση, τον δικαίωσε, δεν είμαι πλέον συνήγορός του και δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω τους λόγους, για τους οποίους δεν τον εκπροσωπώ πλέον, αφού αυτό το απαγορεύει ο Κώδικας Δεοντολογίας των Δικηγόρων και μπορώ να το κάνω μόνο αν μου το επιτρέψει ο κ. Φουρθιώτης.

Κατόπιν αυτής της τοποθετήσεώς μου απαγορεύω σε οποιονδήποτε να προσπαθεί, είτε για να λύσει τις προσωπικές του διαφορές με μένα εξαιτίας των αντιδικιών του με εντολείς μου, είτε για να λύσει της αντιδικίες του με τον κ. Φουρθιώτη, να χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό μου και την επαγγελματική μου ιδιότητα».

Πηγή : gazzetta.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr