Κόστίζει 260 Ευρώ, Κοιμίζει Άνετα 2 Άτομα και το Εσωτερικό του Μαγεύει!
Www.true.gr

Κόστίζει 260 Ευρώ, Κοιμίζει Άνετα 2 Άτομα και το Εσωτερικό του Μαγεύει!

Είμαστε μεγάλοι λάτρεις του κρασιού. Από Pinot Grigio έως Pinot Noir, αγαπάμε τόσο τα κόκκινα όσο και τα λευκά. Έτσι, όταν ακούσαμε ότι υπήρχε η ευκαιρία να κοιμηθούμε μέσα σε ένα γιγάντιο βαρέλι κρασιού, κάναμε σαν τρελοί.

Τι, ποτέ σας δεν είχατε σκεφτεί να κοιμηθείτε σε ένα βαρέλι κρασιού; Λοιπόν, αν το είχατε κάνει, το όνειρό σας πρόκειται να γίνει πραγματικότητα. Και αν δεν το είχατε κάνει, τότε αυτό είναι πιθανότατα, κάτι που ποτέ δεν ξέρατε ότι χρειάζεστε.

Υπάρχει στην πραγματικότητα ένα μέρος που μπορείτε να κοιμηθείτε κυριολεκτικά μέσα σε ένα γιγάντιο βαρέλι κρασιού και λέγεται Quinta da Pacheca estate στο Douro της Πορτογαλίας.

Οι πολυτελείς σουίτες βαρελιών κρασιού απέχουν μόνο λίγα βήματα από τα υπέροχα αμπέλια της ιδιοκτησίας και κυριολεκτικά προσφέρει διανυκτερεύσεις μέσα σε γιγάντια βαρέλια κρασιού. Συγγνώμη, αλλά φέρει επανάληψη.

«Σε ένα ειδυλλιακό και ρομαντικό περιβάλλον, τα βαρέλια κρασιού θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία επαφής με τη φύση». «Οι μοναδικές στιγμές ανάπαυσης σας περιμένουν σε ένα περιβάλλον αγροτικής ανάπτυξης».


Το ξενοδοχείο διαθέτει 10 σουίτες βαρέλια, λίγα μόλις βήματα από τους καταπράσινους αμπελώνες. Και αν είστε τύπος που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς σύγχρονες ανέσεις όπως μπάνιο και νεροχύτες, τα έχουν καλύψει όλα.

Βασικά, σκεφτείτε πως είστε σε κάμπινγκ υψηλής κλάσης, με κρασί και αμπελώνες.


«Η Quinta da Pacheca δημιούργησε τα βαρέλια κρασιού για να ενισχύσει τον τουρισμό που πηγαίνει στην περιοχή λόγω του κρασιού» δήλωσε ο εκπρόσωπος των αμπελώνων.

Κοστίζει 260 ευρώ για μια νύχτα. Επιπλέον, αν έχετε διαθέσιμο προϋπολογισμό, το ξενοδοχείο διαθέτει και κανονικά δωμάτια, σε περίπτωση που θέλετε απλώς να μείνετε σε βαρέλι για μια νύχτα.

ΠΗΓΗ: tiphero.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr