Κοστίζει 1000€, το πηγαίνεις όπου εσύ θέλεις και το εσωτερικό του σίγουρα θα σε μαγέψει

Έχετε ονειρευτεί ποτέ να χτίσετε το δικό σας σπίτι; Έχετε σκεφτεί ποτέ να ζήσετε σε ένα μικρό σπίτι; Οι αψιδωτές καμπίνες μπορεί να είναι η τέλεια λύση.

Η Arched Cabins είναι μια εταιρεία με έδρα την Κύπρο, του Τέξας, που βρίσκεται κοντά στο Χιούστον, και στέλνουν μικροσκοπικά σπίτια έτοιμα για χρήση. Από τη στιγμή που θα παραγγείλετε το σπίτι σας μέχρι τη στιγμή που θα το λάβετε διαρκεί μόνο 4 έως 6 εβδομάδες και η τιμή είναι το καλύτερο μέρος.

Το λιγότερο ακριβό μοντέλο καμπίνας κοστίζει μόνο περίπου 1000 δολάρια Αυτή η τιμή θα σας δώσει τη μικρότερη καμπίνα στα 6 τετραγωνικά μέτρα, αλλά αυτό μπορεί να είναι το τέλειο μέγεθος για κάμπινγκ.

Οι καμπίνες διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα μεγεθών και τιμών, αλλά ακόμη και το πιο ακριβό μοντέλο που αναφέρεται στον ιστότοπο της εταιρείας κοστίζει μόλις 22.300 δολάρια. Αυτό είναι πολύ λιγότερο ακριβό από την αγορά ενός παραδοσιακού σπιτιού, πράγμα που το καθιστά προσιτό για σχεδόν οποιονδήποτε θέλει να γίνει ιδιοκτήτης σπιτιού.

Οι καμπίνες κυμαίνονται σε μέγεθος από 6 έως 111 τετραγωνικά μέτρα, αλλά αν θέλετε μια ακόμη μεγαλύτερη καμπίνα, μπορείτε να προσθέσετε δεύτερο όροφο! Υπάρχουν επίσης πολλές αναβαθμίσεις διαθέσιμες για κάθε καμπίνα, δίνοντάς σας πολλούς τρόπους για να προσαρμόσετε το χώρο σας σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας.

Ακριβώς επειδή είναι «καμπίνες» δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και πολύ απλές. Μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό δείχνουν πολύ εντυπωσιακές.

Αν σας αρέσει να είστε οικολόγοι, θα λατρέψετε ακόμα περισσότερο τις Arched Cabins. Η εταιρεία χρησιμοποιεί ενεργειακά αποδοτική μόνωση και στέγες από ανακυκλωμένο χάλυβα. Η εταιρεία ενθαρρύνει επίσης «τη χρήση συστημάτων εναλλακτικής ενέργειας και το σχήμα των καμπινών μας προσφέρεται για συλλογή νερού!»

«Οι αψιδωτές καμπίνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαστήρια, γραφεία, καταφύγια ζώων, παραθεριστικές κατοικίες, καταφύγια, καταφύγια κυνηγιού, φοιτητικές κατοικίες, μικροσκοπικά σπίτια, μικροσκοπικά σπίτια με τροχούς πολλά άλλα πράγματα!»