Κώστας Παπαδόπουλος: «Η Μαριαλένα είναι κυρία, ο Σάκης έρχεται δεύτερος στη ζωή της»

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έκανε ο Κώστας Παπαδόπουλος στην εκπομπή “Love it”, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Σήμερα παρακολουθήσαμε το πρώτο μέρος των δηλώσεων και αύριο θα δούμε το δεύτερο.

«Στεναχωρήθηκα πολύ που αποχώρησα. Όταν το ανακοίνωσε ο Λιανός, έλεγα δεν μπορεί. Δεν μπορούσα να μην αγκαλιάσω την κόκκινη ομάδα, ζήσαμε μαζί 4,5 μήνες, ήμασταν σαν οικογένεια. Δεν ψηφίζαμε μόνο αγωνιστικά. Ο Τζέιμς δεν πρόσφερε τίποτα στη μπλε ομάδα. Η Μαριαλένα έκανε μεγάλη κωλοτούμπα, αλλά είναι αίσθημα αυτό. Ήταν δύο χρόνια μαζί με τον Σάκη. Η Μαριαλένα και ο Σάκης είναι πολύ δυνατοί παίκτες. Φυσικά ενώθηκαν απέναντι στον Τζέιμς και τον Νίκο. Έχουν έρθει πολύ κοντά οι δυο τους, αλλά σε φιλικό επίπεδο. Η Μαριαλένα δεν έχει προσβάλει τον νυν της που είναι έξω ούτε και τον Σάκη που είναι μέσα. Η Μαριαλένα είναι κυρία, ο Σάκης ίσως να τρέφει κάποια αισθήματα», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Τζέιμς ήταν ο καλύτερος παίκτης στατιστικά, ο Παππάς ήθελε να τον αλλάξει. Ο Σάκης πάντα έρχεται δεύτερος. Και στην προσωπική του ζωή με τη Μαριαλένα πάλι δεύτερος έρχεται. Ο Νίκος είναι υπερπροστατευτικός. Όταν κάποιος συζητάει με τον Τζέιμς, ο Νίκος νευριάζει. Ο Νίκος δεν έχει άλλο φίλο. Ας ήταν άλλος μαζί του να τον επηρέαζε εκείνος. Ποτέ δεν με πλησίασε ο Νίκος και ο Τζέιμς να μου πουν τι να ψηφίσω. Ο Παύλος είναι πολύ καλό παιδί, αλλά επηρεάζεται. Η Ελένη είναι το καλύτερο κορίτσι, πλένει τα πιάτα όλων».

«Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν πλύνει ποτέ την κούπα τους γιατί είναι η Ελένη και την πλένει πάντα. Δεν έχω δει ποτέ την Καρολίνα να πλένει την κούπα της, πάντα την πλένει η Ελένη. Η Ασημίνα κοιμόταν δίπλα μου και όλο το σεντόνι μου ήταν με ξανθές τρίχες. Την Ασημίνα δεν την ένοιαζε που δεν έφερνε νίκες, θα την ένοιαζε για τα μαλλιά της; Εμένα με ενοχλούσαν όμως. Στον τελικό προβλέπω τον Ηλία, δεύτερον τον Σάκη και μετά ο Κόρο. Ο Τζέιμς και ο Νίκος έχουν κουράσει, πιστεύω ότι όταν γίνει η ένωση, μπορεί και να μαλώσουν», είπε επίσης ο Κώστας Παπαδόπουλος.

πηγη: zappit.gr