Κώστας Λεφάκης: Έρχονται Άσχημες ημέρες από σήμερα για συγκεκριμένα ζώδια

Μεγάλη προσοχή! Περίεργες και άσχημες ημέρες για συγκεκριμένα ζώδια, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη!

Η εβδομάδα που ξεκινά δείχνει να περιλαμβάνει ποικιλία συμβάντων στην καθημερινή ζωή. Κάποιες αλλαγές στη ζωή όλων θα έχουν καθοριστικό και έντονο χαρακτήρα.

Κριός

 Οι μέρες θα είναι πιο ενδιαφέρουσες επικοινωνιακά και λιγότερο κουραστικές οικονομικά. Σας δίνεται η ευχέρεια να ελιχτείτε, ενώ συμπτώσεις και γνωριμίες έχουν θετικό χαρακτήρα. Η υγεία σας και η διάθεση σας βελτιώνεται, οι μεγάλοι σκοποί και προορισμοί καθυστερούν, το ξέρετε αυτό αλλά το πιο ευχάριστο είναι οι κοινωνικές εμπειρίες και για άλλους η ενίσχυση της τύχης στον έρωτα.Κάποια υπόθεση σας που εκκρεμεί μπορεί να προωθηθεί τώρα

Ταύρος
Οι μέρες αυτές σας βοηθούν να διαχειριστείτε καλύτερα τα συναισθήματα και τα χρήματα σας. Η καθημερινότητα βελτιώνεται, οι επιδόσεις σας γίνονται καλύτερες, οι μέρες αυτές γενικότερα έχουν πολύ δράση και για κάποιους νέα ερωτική κατάκτηση. Καλλιεργήστε την αισιοδοξία, αποφύγετε την αδιαλλαξία. Μην σας τρομάζουν οι φήμες για τυχόν δυσάρεστα στην δουλειά σας. Προγραμματίστε από τώρα τις δραστηριότητες του επομένου μήνα γιατί διαφαίνονται πολλές.

Δίδυμοι
Συνειδητοποιήστε καλύτερα την πραγματικότητα στον τομέα των σχέσεων και δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Η Αφροδίτη τονίζει την επιτυχία σας στο άλλο φύλο. Καλλιεργήστε την υπομονή και την ψυχραιμία στα πρακτικά σας θέματα και δεν θα βγείτε χαμένοι. Οι περισσότεροι από εσάς πρέπει να τιθασεύσετε την ανυπομονησία και να μην δίνετε λάθος εντυπώσεις στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Χρησιμοποιήστε σωστά τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες

Καρκίνος
Ενδιαφέρουσες οι μέρες αλλά λίγο ρευστές, ενώ οι εμπειρίες κρύβουν κάποια μηνύματα. Σκεφτείτε και χρησιμοποιήστε τις αρετές σας για να μην πέσουν οι πρακτικές σας προσπάθειες στο κενό. Ζείτε ακόμα υπό την επήρεια κάποιων αρνητικών εξελίξεων, ιδιαίτερα στα αισθηματικά, γεγονός που σας κάνει διστακτικούς και ανασφαλείς. Φανείτε πιο τολμηροί στις επιδιώξεις σας!

Λέων
Οι δικοί σας άνθρωποι ορθώνουν αιτήματα και εσείς πρέπει να ελιχτείτε πολύ ώστε να τα εκπληρώσετε. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι οικογενειακές σχέσεις, οι λεπτομέρειες μιας εξέλιξης και οι ανάγκες κάποιου παιδιού. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, να δώσετε θετικά δείγματα διαχείρισης κρίσεων και αποφύγετε να είστε μεροληπτικοί, μόνο και μόνο για να κλείσουν τα θέματα που σας απασχολούν. Αποφύγετε τις αντιδράσεις, αναπτύξτε την διπλωματία.

Παρθένος
Ευχάριστες εξελίξεις στην εργασία, εξ αιτίας μιας καλής επαγγελματικής επιλογής ή τοποθέτησης. Μικρές αλλαγές στο χώρο αυτόν, μπορεί να φέρουν μεγάλα αποτελέσματα. Τομείς όμως που θέλουν φροντίδα είναι η υγεία και τα οικονομικά σας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η κοινωνική σας ζωή αλλά και οι ερωτικές σχέσεις των νεότερων από εσάς. Διαχειριστείτε έξυπνα το χρόνο σας!

Ζυγός
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το διάστημα το οποίο έχει ανανεωτικό κλίμα και δείχνει να ενισχύει τον επαγγελματικό τομέα. Συναλλαγές, συνεννοήσεις και συνεργασίες θέλουν καλύτερη προσοχή. Ο Δίας αρχίζει να λειτουργεί πιο αποκαταστατικά με τον δικό του ρυθμό σε ότι σας ταλαιπώρησε. Αγωνίζεστε και έχετε ακόμα δρόμο αλλά αρχίζει ένα καλύτερο διάστημα ανεφοδιασμού και βελτίωσης της καθημερινότητας. Οι συνθήκες της καθημερινότητας δείχνουν αισθητή βελτίωση.

Σκορπιός
Οι μέρες έχουν ενδιαφέρον σε συναλλαγές, σε δουλείες και σε μετακινήσεις σκόπιμες. Ο Άρης σας πιέζει με σκοπό να ολοκληρώσετε ότι αφήσατε στην μέση. Τα οικονομικά σας παραμένουν στην ιδία κατάσταση με μικρές ευκαιρίες βελτίωσης που πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε άμεσα. Η δουλειά συνεχίζει να έχει για άλλους δυσκολία και για άλλους αίσθημα καταπίεσης. Μην παραδίδετε εύκολα τα όπλα.

Τοξότης

Για εσάς η εβδομάδα δείχνει εξέλιξη στον τομέα των σχέσεων. Μπορείτε να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις ή να αξιοποιήσετε γνωριμίες και νέες προσφορές. Μπορείτε ακόμα να προσδιορίσετε τι θέλετε και να το βάλετε στόχο στο επόμενο τρίμηνο. Τέλος μπορείτε να βελτιώσετε την σχέση με τον εαυτό σας αποδεχόμενοι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν ή να βελτιωθούν. Χαρείτε την καθημερινότητα αλλά αποφύγετε λάθη και απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν.

Αιγόκερως
Για εσάς οι μέρες είναι περίεργες αλλά όχι άσχημες. Η εργασία είναι αυτή που φαντάζει ενισχυμένη και οι φιλόδοξοι του είδους θα μπορέσετε μετά από αρκετό καιρό να κάνετε κάποια βήματα μπροστά. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο στον Ταύρο, φέρνει έναν άνθρωπο από το παρελθόν να ζητά την κατανόηση σας. Οι αναστατώσεις παραμένουν σε βασικούς τομείς αλλά βελτιώνεται λίγο το οικονομικό σας. Διαχειριστείτε έξυπνα τις ευκαιρίες των διακοπών.

Υδροχόος
Οι μέρες είναι συμπαθητικές αλλά όχι εύκολες. Κυρίως ευνοεί την δημιουργική σας έκφραση και σας υποχρεώνει να επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Το καλό είναι ότι κάποιες οικονομικές καθυστερήσεις σταματούν και μπορείτε να κερδίσετε το χαμένο χρόνο από εδώ και πέρα. Με εξαίρεση την εργασία οι υπόλοιποι τομείς φαίνεται να λειτουργούν καλύτερα από πριν. Διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά τους ανθρώπους και μάθετε να υπερασπίζεστε τα δικαιώματα σας.

Ιχθύς
Θετικό προβλέπεται το διάστημα της εβδομάδας για τα προσωπικά και αισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές, φροντίστε να απολαύσετε το μέρος και τις νέες γνωριμίες. Όσοι παραμένετε στην εργασία, φροντίστε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της και προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε το χρόνο για να θέσετε τις βάσεις του μέλλοντός σας. Όσο και αν οι άλλοι είναι σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας, φροντίστε να δώσετε χώρο και χρόνο στις δικές σας ανάγκες!

 

 

Κώστας Λεφάκης: «Θα σβήσει ο ήλιος για αυτό το ζώδιο»! «Σκληρός» ο Αύγουστος!

 

Ο Κώστας Λεφάκης τονίζει σε προβλέψεις «Θα σβήσει ο ήλιος για αυτό το ζώδιο»! «Σκληρός» ο Αύγουστος και δύσκολος….

Μπαίνουμε στο πιο όμορφο διάστημα του καλοκαιριού, το μήνα Αύγουστο που έρχεται για να μας ανταμείψει για τα δεινά που έχουμε περάσει το φετινό καλοκαίρι. Ο μήνας των διακοπών, της ανεμελιάς και του έρωτα, έχει να προσφέρει αρκετές στιγμές χαράς και ευδαιμονίας σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού.

Κριός Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Αύγουστος έρχεται να αναπτερώσει το ηθικό, να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις συνέπειες των εκλείψεων του προηγούμενου μήνα και να τονώσει την αισιοδοξία σας.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τις 17 και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο από τις 12 έως τις 28 σας θέλουν πρωταγωνιστές στους χώρους που κινείστε, ευδιάθετους, ουσιαστικούς και αποτελεσματικούς. Όσοι είστε σε διακοπές προβλέπεται ότι εκείνο το διάστημα θα ικανοποιηθείτε κοινωνικά και συναισθηματικά.

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί όλα τα ζώδια:

Πολύς κόσμος γύρω σας και πολλές δραστηριότητες στο περιβάλλον σας. Οικονομικά υπάρχει ηρεμία από υποχρεώσεις, αφού έχετε καταφέρει να τακτοποιήσετε τις πιο επείγουσες από αυτές.

Οι εποχικά εργαζόμενοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες εκμεταλλευτείτε την καλή σας τύχη και προσπαθήστε να θέσετε τα θεμέλια για καλύτερες εξελίξεις στο μέλλον.

Ταύρος Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα απασχολείστε με θέματα της εργασίας και οι περισσότεροι από εσάς προσπαθείτε να κλείσετε γρήγορα κάποια θέματα που έχουν προκύψει.

Ζητήστε βοήθεια εκεί που την χρειάζεστε και αξιοποιήστε και τα ταλέντα σας. Το ίδιο διάστημα και μέχρι τις 20 φροντίστε να είστε διπλωμάτες στα αισθηματικά και στις κοινωνικές σας επιδιώξεις. Οι διακοπές φαίνεται να εξελίσσονται θετικά αν και κάποιες στιγμές έντασης με δικούς σας ανθρώπους φαίνεται να προκύπτουν ξαφνικά.

Οικονομικά εξυπηρετήστε τους στόχους σας, φανείτε λογικοί στα έξοδά σας και μην αφήνετε στην τύχη τα θέματα που σας αφορούν.

Οι περισσότεροι από εσάς θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις όσον αφορά τις οικογενειακές σχέσεις και τον τρόπο επικοινωνίας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα εξυπηρετεί όσους από εσάς περιμένετε να αναγνωριστεί μια σας προσπάθεια.

Δίδυμος Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας είναι ευχάριστος, ιδιαίτερος και εποικοδομητικός. Ο Δίας φροντίζει να ανοίγει πόρτες και να τακτοποιεί ζητήματα που αφορούν στο μέλλον σας, επομένως, πολλοί από εσάς θα πρέπει να εργαστείτε για όσα επιδιώκετε.

Αν είστε σε διακοπές φροντίστε να μην εκτίθεστε σε κινδύνους και να αποφύγετε την υπερβολή στις δραστηριότητές σας. Επίσης, ο μήνας σας βοηθά να καλύψετε κάποια συναισθηματικά κενά, είτε αυτά αφορούν σε βελτίωση της σχέσης με τον σύντροφό σας, είτε ένας νέος σύντροφος εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Οικονομικά εξακολουθείτε να εκτίθεστε και να μην συμμορφώνεστε με αυτά που έχετε υποσχεθεί στον εαυτό σας, για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις ταλαιπωρίες του παρελθόντος.

Ταξίδια και μετακινήσεις σας βοηθούν να ανανεωθείτε, να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας γνωριμίες και να πείτε αυτά που θέλετε σε ανθρώπους με τους οποίους διατηρείτε ευαίσθητες σχέσεις.

Καρκίνος Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Φροντίστε τα οικονομικά σας και την βελτίωση που μπορείτε να επιτύχετε μέσα από τα μέσα που διαθέτετε.

Ενεργοποιούνται κάποιες παλαιότερες προσπάθειές σας και σας δημιουργούν διλήμματα όσον αφορά το πώς θα διαθέσετε το χρόνο σας και αν είστε πρόθυμοι να αλλάξετε το πρόγραμμά σας.

Ο μήνας αυτός είναι αρκετά βελτιωμένος συγκριτικά με τις ταλαιπωρίες των εκλείψεων που προηγήθηκαν, επομένως μπορείτε να εισπράξετε τώρα καλά αισθήματα από τρίτους, να βρεθείτε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και να ευνοηθείτε από την τύχη που στερηθήκατε στο πρόσφατο παρελθόν.

Όσοι βρίσκεστε στις διακοπές να είστε σίγουροι ότι το πρόγραμμά σας θα ανατραπεί αρκετές φορές προς το καλύτερο γι αυτό φροντίστε να μην φοβηθείτε το απρόοπτο.

Λέων Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς, λειτουργεί θετικά, τονωτικά και εποικοδομητικά για τις επιδιώξεις, τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

Άρης και Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι σχεδόν τα μισά του μήνα, ακολουθούμενοι και από την είσοδο του Ερμή στις 12 μέχρι και τις 28 σας κάνουν πρωταγωνιστή των εξελίξεων και τονίζουν τόσο τα καλά, όσο και τα όχι και τόσο καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

Είναι στο χέρι σας λοιπόν να κάνετε άλματα προόδου σε όλους τους τομείς, αλλά και να κάνετε μεγάλη ζημιά στο συμφέρον σας αν ακολουθήσετε τις προσταγές του εγωισμού σας.

Φανείτε λοιπόν διπλωμάτες, διαθέσιμοι, προστατευτικοί, εξυπηρετικοί και θα δείτε ότι η ανταπόδοση σε όλες αυτές σας τις ιδιότητες και συμπεριφορές θα είναι πολλαπλάσια.

Οικονομικά θα προκύψουν έξοδα παράστασης στους χώρους που θα κινηθείτε, αλλά ακόμα κι έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και εξυπηρετικό για τους στόχους σας.

Παρθένος Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ευνοεί τις πρακτικές σας υποθέσεις, αν είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε λίγη μεγαλύτερη προσπάθεια από όση συνήθως.

Ο μήνας είναι θετικός όσον αφορά στις εξελίξεις των θεμάτων που σας αφορούν και εξαρτάται από εσάς πιο όριο θα βάλλετε ώστε να νιώσετε ικανοποιημένοι και αυτάρκεις.

Κάποιοι από εσάς θα βρεθείτε σε άγνωστο περιβάλλον, παρακινούμενοι από τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά προβλέπεται και να απολαύσετε και να ξεκουραστείτε στις διακοπές σας. Αισθηματικά φανείτε περισσότερο τολμηροί στις επιδιώξεις σας, ακόμα και αν δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε σωστά τις διαθέσεις του ανθρώπου που σας απασχολεί.

Η θετική στάση, η αυτοπεποίθηση και η επιμονή σας λειτουργούν προς όφελός σας αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να μην περιοριστείτε σε γνωστές συνταγές, να μην αφήσετε τις ημέρες να περνούν χωρίς αντίκρισμα και να μην θεωρείτε ότι είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι πρέπει να ακολουθούν και όχι να ηγούνται!

Ζυγός Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Τα πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Θα χρειαστεί να βρείτε έξυπνες λύσεις στην εργασία, στην οικογένεια και στις υποχρεώσεις σας.

Ο υπόλοιπος μήνας φαίνεται να υποστηρίζει τις αισθηματικές σας επιδιώξεις, να σας βοηθά να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση καθώς και να διευρύνετε την κοινωνική σας ζωή. Εδώ θα πρέπει να επιλέξετε την ποικιλία, καθώς και την εναλλαγή.

Ευνοείστε εσείς που μετακινήστε περισσότερο για τις διακοπές σας, έστω και αν μερικοί από εσάς δεν απομακρύνεστε για πολύ από τη βάση σας.

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Λέοντα υπόσχονται δυνατές αισθηματικές συγκινήσεις και μερικοί από εσάς μπορεί να φανείτε διατεθειμένοι να κάνετε ριζικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα.

Οι μακρόχρονες σχέσεις φαίνεται να βρίσκουν σημεία ανάπαυσης και ανανέωσης, αφαιρώντας όλες τις αιτίες καταπίεσης του ενός προς τον άλλον που προηγήθηκαν εξ αιτίας μιας έκτακτης οικονομικής στενότητας.

Σκορπιός Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι πιο ταλαιπωρημένοι από εσάς είστε και οι πιο αποφασισμένοι να μην αφήσετε καμία ευκαιρία για ξεκούραση, διασκέδαση και χαρά να πάει χαμένη τον Αύγουστο.

Πολλοί έχετε επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια των διακοπών σας, συμπεριλαμβανομένης της γκαρνταρόμπας και της γαστριμαργικής σας απόλαυσης. Είστε πιο τολμηροί από άλλες εποχές και από προηγούμενες διακοπές και ήρθε ο καιρός να διαπιστώσετε ότι όλα είναι στο χέρι σας να συμβούν, όπως στο σενάριο που θέλετε να πιστέψετε.

Απολαύστε λοιπόν αυτόν τον μήνα με τη συντροφιά σας, με εκείνους που αγαπάτε, ή ακόμα και με τον εαυτό σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Όπου και να πάτε δεν θα νιώσετε μόνοι, ούτε αμήχανα. Όσοι έχετε αποφασίσει κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, ανεξαρτήτως κόστους, ετοιμαστείτε για εμπειρίες και εντυπώσεις που θα σας συντροφεύουν για πολύ καιρό μετά την επιστροφή σας.

Τοξότης Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί όλα τα ζώδια:

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σας συνιστά υπομονή και μεθοδικότητα στις επιδιώξεις, στην τακτοποίηση των υποθέσεών σας και στους οικονομικούς σας διακανονισμούς.

Από τις 12 του μήνα, Ερμής, Αφροδίτη και Άρης στον Λέοντα συνηγορούν ώστε να συμβούν ευχάριστα γεγονότα στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, να γίνετε απαραίτητοι στις συντροφιές σας και να είστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

Στις 12 του μήνα επίσης, ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας και ενισχύει την προσωπικότητά σας, επιμελείται το σκηνικό των δραστηριοτήτων σας και σας βοηθά να αναπτυχθείτε και να επεκταθείτε.

Ο Αύγουστος έρχεται να σας προσφέρει σημαντική υποστήριξη, να απομακρύνει στενάχωρες σκέψεις καθώς επίσης και να ανοίξει περισσότερο τους ορίζοντές σας, κυριολεκτικά με κάποιο ταξίδι και μεταφορικά με εξερεύνηση νέων τομέων απασχόλησης, δράσης και κοινωνικής προσφοράς.

Αιγόκερως Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας σας βοηθά να ξεπεράσετε την ταλαιπωρία των εκλείψεων που προηγήθηκαν και να μπορέσετε να ορθοποδήσετε.

Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει το πρώτο δεκαήμερο, αλλά πολλά από αυτά που έπρεπε να τακτοποιήσετε έχουν δρομολογηθεί σε σωστή πορεία.

Μετά τις 10 του μήνα, οι εξελίξεις στους τομείς που σας ενδιαφέρουν είναι πιο θετικές και πιο ανακουφιστικές. Οι περισσότεροι από εσάς θα καταλάβετε ότι πολλά από όσα συνέβησαν οφείλονταν στη δική σας προκαθορισμένη ματιά και στην μη ελαστικότητά σας.

Τώρα όλα φαίνονται να αποκτούν την πραγματική τους διάσταση και σημασία. Φροντίστε να απολαύσετε τις διακοπές σας, αφεθείτε στις περιποιήσεις των ανθρώπων που είναι γύρω σας και κρατήστε αποστάσεις από οτιδήποτε και οποιονδήποτε μπορεί να σας αναστατώσει, εξυπηρετώντας τα δικά του συμφέροντα.

Υδροχόος Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα δεν πρέπει να επηρεάσει τη διάθεσή σας, ούτε να σας αναγκάσει να περιορίσετε το πρόγραμμα των διακοπών σας.

Αφροδίτη, Άρης και Ερμής στον Λέοντα επηρεάζουν την αισθηματική σας ζωή, φέρνουν νέα ενδιαφέροντα και ανθρώπους στο προσκήνιο και στο οπτικό σας πεδίο. Επίσης φροντίζουν να βγείτε από το μυστικό σας κρησφύγετο και να κάνετε εντύπωση.

Από τις 12 του μήνα επίσης, ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Τοξότη και σας βοηθά να ξαναπιάσετε το νήμα των φιλοδοξιών σας από το σημείο που το είχατε αφήσει.

Κάποιοι ίσως καθυστερήσετε να το ξεδιπλώσετε τελείως, σίγουρα όμως θα παρακινηθείτε από τα γεγονότα, αλλά και την περιέργειά και τον ανατρεπτικό σας χαρακτήρα να δείτε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε, ποιους μπορείτε να επηρεάσετε και τι σημαίνει το από εδώ και πέρα για εσάς, σε όλους τους τομείς, κυρίως όμως στα προσωπικά και στα αισθηματικά σας!

Ιχθύς Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ιδιαίτερα αποφασιστικός και ευχάριστα ανατρεπτικός ο Αύγουστος για τους περισσότερους από εσάς. Είναι θέμα αποφάσεων, συγκυριών, παρακινήσεων και απρόοπτων που θα φροντίσουν να σας ενεργοποιήσουν, να σας φέρουν στο προσκήνιο και, κάποιους από εσάς να σας τρομάξουν και από την εύνοια που θα σας περιβάλλουν.

Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι μερικές φορές, θα χρειαστεί να συμβληθείτε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες με εκείνους οι οποίοι έχουν ανάγκη των ιδιοτήτων, των γνώσεων και των ταλέντων σας.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας εξακολουθεί να μην δίνει το σήμα εκκίνησης των μεγάλων σας προσδοκιών, φροντίζοντας να σας προετοιμάζει αποφασιστικά για όσα θα ακολουθήσουν σε διαφορετική και ανυποψίαστη για εσάς εποχή από τώρα.

Απολαύστε όμως τις διακοπές σας, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας εκεί που πρέπει να επιλέξετε συντροφιά και δραστηριότητα και εκεί που πρέπει να κρατήσετε κρυφά τα κίνητρά σας!