Κώστας Φραγκολιάς: «Θέλω να ξέρω το πρόσωπο που με έκανε μετανάστη στην ίδια μου τη χώρα»

Κώστας Φραγκολιάς: “Θέλω να ξέρω το πρόσωπο του εχθρού μου σε αυτόν τον πόλεμο”

Κώστας Φραγκολιάς: Είναι ένας ακόμη ηθοποιός που αποφάσισε να εκφράσει δημοσίως τις σκέψεις του, σχετικά με τις πυρκαγιές, οι οποίες μαίνονται στην χώρα και έχουν προκαλέσει οργή, θλίψη και αναστάτωση. Ανάμεσα λοιπόν στους πολλούς ανθρώπους του καλλιτεχνικού βίου που ανεβάζουν συνεχώς αναρτήσεις για τα πύρινα μέτωπα της χώρας είναι και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Κώστας Φραγκολιάς: «Θέλω να ξέρω το πρόσωπο που με έκανε μετανάστη στην ίδια μου τη χώρα»

Γροθιά στο στομάχι ήταν μάλιστα η τελευταία ανάρτηση που έκανε ο παρουσιαστής για αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνει η χώρα μας. Ο Φραγκολιάς είναι αγανακτισμένος για τα σενάρια εμπρησμού που, από ότι φαίνεται, αφορούν αρκετές περιπτώσεις πυρκαγιών. Οι οποίες πλήττουν περιοχές της χώρας μας.

Στην δημοσίευσή του αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θέλει να ξέρει ποιοι ευθύνονται για όλα αυτά και για τις τραγικές ημέρες που ζουν πολλοί συνάνθρωποί μας.

«Θα παρακαλούσα τους κρατικούς φορείς να βγάλουν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες όλων των συλληφθέντων, αυτών των ημερών. Οι οποίοι έχουν την κατηγορία του εμπρησμού. Θέλω να ξέρω το πρόσωπο του εχθρού μου σε αυτόν τον πόλεμο. Που με έκανε να στεναχωρηθώ, να αγανακτήσω. Να απηυδήσω και με έκανε πρόσφυγα και μετανάστη στην ίδια μου τη χώρα. Καθώς έχασα σπίτια, αυτοκίνητα, περιουσίες, το σπίτι μου, αλλά και την μάνα μας. Τη μάνα φύση, επηρεάζοντας το μέλλον μας. Σας παρακαλώ.»