Κώστας Ευριπιώτης: Ο θυμός των παιδιών του ηθοποιού στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν
Www.true.gr

Κώστας Ευριπιώτης: Ο θυμός των παιδιών του ηθοποιού στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν

«Καταδικάζουμε κάθε κίνηση που γίνεται από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές που περνάμε…»
Ο ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός Κώστας Ευρυπιώτης, δίνει την πιο μεγάλη μάχη για τη ζωή του στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα όπου νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο ηθοποιός άλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται. Δίπλα του είναι συνεχώς η σύζυγός του και οι δυο γιοί του. Φίλοι του πηγαίνουν και γνωρίζοντας την μεγάλη πίστη που έχει στον Θεό του αφήνουν στο προσκεφάλι του εικονίτσες και σταυρουδάκια, προσπαθώντας κι εκείνοι να νιώσουν ότι έτσι δίνουν κουράγιο στον αγαπημένο τους άνθρωπο.

Μέσα από τον λογαριασμό του Κώστα Ευριπιώτη στο Facebook, οι γιοι του έκαναν μια ανάρτηση το Μεγάλο Σάββατο, εκφράζοντας τον θυμό τους για όσους «εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές με σκοπό την προσωπική τους ανάδειξη». Συγκεκριμένα, γράφουν τα εξής:


«Εμείς και η μητέρα μας θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους του πατέρα μας που καθημερινά στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης σε εκείνον αλλά και σε όλη την οικογένειά μας, αλλά και να καταδικάσουμε κάθε κίνηση που γίνεται από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, αναρτώντας δημοσιεύσεις που προσβάλλουν και τον ίδιο τον πατέρα μας αλλά και την οικογένειά μας, με σκοπό την προσωπική τους ανάδειξη. Παρακαλούμε το σεβασμό σας στις πολύ δύσκολες αυτές ώρες».


πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr