Κορωνοϊός: Υγιής πατέρας, 39 ετών, κατέγραψε το "τελευταίο αντίο" στην γυναίκα και στο παιδί του
Www.true.gr

Κορωνοϊός: Υγιής πατέρας, 39 ετών, κατέγραψε το «τελευταίο αντίο» στην γυναίκα και στο παιδί του

«Αν εγώ μπορεί να έχω τέτοιο τέλος, μπορεί να το έχει οποιοσδήποτε»

Αυτά ήταν τα λόγια ενός υγιέστατο πατέρα που χτυπήθηκε πριν λίγες μέρες από τον κορωνοϊό.

Ένας 39χρονος πατέρας που έφτασε στο χείλος του θανάτου από τον κοροναϊό παρακαλάει όλους τους ανθρώπους να μην φανούν ανόητοι και να σεβαστούν απόλυτα τις συμβουλές των κυβέρνησεων.
Ο Matt Dockray, ο οποίος δεν είχε ποτέ προβλήματα υγείας, εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας αφού λίγες μέρες μετά μόλυνσή του από τον κορωνοϊό, αδυνατούσε πλέον να αναπνεύσει.

Η κατάστασή του έφτασε σε τέτοιο βαθμό που κατέγραψε ένα βίντεο θέλοντας να το αφήσει «φεύγοντας», στη σύζυγό και στο παιδί του. Το βίντεο ξεκινούσε με τη φράση «αγάπες μου παραιτήθηκα λόγω του πόνου και του φόβου».

Όπως αναφέρει ο ίδιος, όλα ξεκίνησαν από έναν αθώο βήχα, λίγες εβδομάδες πριν. «Δεν έδωσα καν σημασία στην αρχή» ανέφερε ο ίδιος. Δύο μέρες μετά ξεκίνησε ο πυρετός και η αδυναμία. Δεν χρειάστηκαν να περάσουν αρκετές μέρες και ο Matt, ένα πρωί, δεν μπορούσε καν να σηκωθεί από τον καναπέ του σπιτιού του .


Εισήχθη στο νοσοκομείο την 1η Μαρτίου

Τότε πήρε την απόφαση να καλέσει ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο κοντινότερο νοσοκομείο. Λίγες ώρες μετά οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως έχει τον Covid-19. Η γυναίκα του και οι συγγενείς τους δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Ο Matt σήμερα συνεχίζει και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει γίνει καλά.

Το μήνυμα που θέλει να μεταφέρει σε όλους είναι το ακόλουθο: «Μείνετε σπίτι. Δεν είναι αστείο. Μείνετε σπίτι και μην βγαίνετε έξω όσο πολύ και αν το θέλετε»

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr