Κορωνοϊός: Ρομά έκαναν γλέντι για αρραβώνα στην Κομοτηνή, εν μέσω καραντίνας
Www.true.gr

Κορωνοϊός: Ρομά έκαναν γλέντι για αρραβώνα στην Κομοτηνή, εν μέσω καραντίνας

Τη στιγμή που ολόκληρη η Ελλάδα βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού και βγαίνει από το σπίτι μόνο για τα απαραίτητα, οι Ρομά στην Κομοτηνή κάνουν αρραβώνα με χορούς, αγκαλιές, φιλιά και χειραψίες αγνοώντας τις απαγορεύσεις.

Όπως αναφέρει το fonirodopis, δεκάδες άνθρωποι στριμωγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον, μέσα σε κλειστό χώρο πήγαν να ζητήσουν το χέρι της νύφης από τον πατέρα της. Ηλικιωμένοι και παιδιά, τηρούν τις παραδόσεις τους θέτοντας όμως σε κίνδυνο όχι μόνο τους ίδιους αλλά και τους υπόλοιπους κατοίκους της πόλης.

Δεκάδες παρευρισκόμενοι μέσα και έξω από το σπίτι, χορεύουν και τρώνε, ενώ ίδια κατάσταση επικρατεί και στον δρόμο του οικισμού.
«Στείλαμε την Αστυνομία και με προσωπικά τηλέφωνα, που είχαμε κάποιους γνωστούς εκεί, προσπαθήσαμε να το διαλύσουμε. Μέσα σε ένα τέταρτο πήγε η Αστυνομία και δεν βρήκε κανέναν. Για να μην κατηγορήσουμε μια ομάδα ανθρώπων, το βλέπουμε καθημερινά και στις μεγάλες πόλεις. Το είδαμε και στις τράπεζες», δήλωσε για το θέμα ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης.

Το γλέντι κράτησε 35 λεπτά και όταν κατάλαβαν το λάθος τους, ο πατέρας του γαμπρού ζήτησε να το διαλύσουν.Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του STAR:

Ζήτησε συγγνώμηΣυγγνώμη από τους συμπολίτες του αλλά και τον Δήμαρχο Κομοτηνής, ζητά ο Γιάννης Δημόπουλος από το Αλάν Κογιού, ο οποίος είδε τον αρραβώνα του γιου του να γίνεται γνωστός στο πανελλήνιο λόγω του γλεντιού που στήθηκε την περασμένη Δευτέρα (6/4) εν μέσω καραντίνας στον οικισμό.

Μιλώντας στην κάμερα του Maron News και στη δημοσιογράφο Ειρήνη Τσακίρη, ο ίδιος λέει ότι επρόκειτο για μια αυθόρμητη κίνηση που έγινε μέσα σε 15 λεπτά με το γλέντι να κρατά συνολικά 35 λεπτά και κατόπιν να διαλύεται ύστερα και από την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Κομοτηνής.

«Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, μέσα σε 15-20 λεπτά. Ήρθε ο γιος μου και μου είπε ‘’μπαμπά θα κλέψω την αρραβωνιαστικά μου’’ και έτσι κάναμε κάτι που δεν έπρεπε να γίνει. Ζήτησα συγγνώμη από τον Δήμαρχο και τους συμπολίτες και ξαναζητάω συγγνώμη. Ήταν μια αυθόρμητη κίνηση που γιγαντώθηκε από τα κανάλια. Σε 30 λεπτά τελείωσε όλο το πανηγύρι, 15 λεπτά που ζητήσαμε την κοπέλα και άλλα 20 λεπτά που κράτησε το γλέντι.  Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος όμως δεν μπορέσαμε να κρύψουμε τη χαρά μας, τι να κάνουμε;», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Δημόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr