Κορονοϊός: Ποια καραντίνα; Απίστευτος κόσμος σε λαϊκή αγορά του Παλαιού Φαλήρου, μια συνηθισμένη μέρα...
Www.true.gr

Κορονοϊός: Ποια καραντίνα; Απίστευτος κόσμος σε λαϊκή αγορά του Παλαιού Φαλήρου, μια συνηθισμένη μέρα…

Κορονοϊός – Όλες οι Ειδήσεις: Σοκ προκαλούν οι εικόνες με εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής να συνωστίζονται για τα ψώνια τους.

Μετά από τόση προσπάθεια από το σύνολο σχεδόν της κοινωνίας να περιοριστεί η μετάδοση του κορονοϊού και λίγο πριν επιστρέψουμε στην κανονικότητα κάποιοι στο παρά πέντε προσπαθούν να τα γκρεμίσουν όλα.

Οι εικόνες που έρχονται από λαϊκή αγορά στο Παλαιό Φάληρο αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Ο κόσμος ξεχύθηκε για ψώνια αδιαφορώντας για τα μέτρα.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες με εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής να συνωστίζονται για τα ψώνια τους.Μετά από τόση προσπάθεια από το σύνολο σχεδόν της κοινωνίας να περιοριστεί η μετάδοση του κορονοϊού και λίγο πριν επιστρέψουμε στην κανονικότητα κάποιοι στο παρά πέντε προσπαθούν να τα γκρεμίσουν όλα.

Οι εικόνες που έρχονται από λαϊκή αγορά στο Παλαιό Φάληρο αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Μπορεί να μέτρα για αποστάσεις στις λαϊκές αγορές να συνεχίζουν να είναι σε ισχύ, αλλά στο Παλαιό Φάληρο φαίνεται πως δεν το έλαβαν υπ’ όψη τους.Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ψωνίζουν ο ένας δίπλα στον άλλο χωρίς καμία προφύλαξη.

Μπορεί να μέτρα για αποστάσεις στις λαϊκές αγορές να συνεχίζουν να είναι σε ισχύ, αλλά στο Παλαιό Φάληρο φαίνεται πως δεν το έλαβαν υπ’ όψη τους.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ψωνίζουν ο ένας δίπλα στον άλλο χωρίς καμία προφύλαξη.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr