Κορονοϊός: Με μάσκες οι περισσότεροι στη Χαλκιδική και στη Μύκονο. Τα νέα μέτρα άλλαξαν τα πάντα…

Σε ισχύ τέθηκαν από σήμερα Παρασκευή τα μέτρα της προσωρινής αναστολής λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλων χώρων συνάθροισης κοινού και της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας για τη Χαλκιδική και τη Μύκονο.

Έτσι, από νωρίς το πρωί της Παρασκευής πολλοί από τους κατοίκους και τους τουρίστες που βρίσκονται σε περιοχές της Χαλκιδικής φαίνεται να συμμορφώνονται στα νέα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορoνοϊού, φορώντας μάσκες και στους εξωτερικούς χώρους.

Όπως θα δείτε στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, πολλοί είναι αυτοί που φοράνε μάσκα στον δρόμο, αλλά υπάρχουν και άλλοι που ακόμα αναρωτιούνται αν θα πρέπει να την φοράνε έξω ή όχι…

Πρώτη μέρα εφαρμογής των μέτρων σήμερα στη Μύκονο και σε αποκλειστικά πλάνα από Ματογιάννια και Γιαλό που εξασφάλισε το Mykonos Live TV μπορείτε να δείτε τους Μυκονιάτες να κυκλοφορούν φορώντας τις απαραίτητες πλέον μάσκες καθώς και τα μαγαζιά να εφαρμόζουν τα μέτρα περιορισμού του αριθμού καθήμενων.

Στις περιπλανήσεις της κάμεράς μας συναντήσαμε και τον επιχειρηματία και σεφ, Νουσρέτ, ο οποίος εμφανίστηκε φορώντας κι αυτός την προβλεπόμενη μάσκα και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας όπως αυτά έχουν επιβληθεί από τις αρχές.