Κορωνοϊός: «Είστε ηλίθιοι;» - Χαμός με ντόπιο και ζευγάρι που πήγε να μείνει σε χωριό [βίντεο]
Www.true.gr

Κορωνοϊός: «Είστε ηλίθιοι;» – Χαμός με ντόπιο και ζευγάρι που πήγε να μείνει σε χωριό [βίντεο]

«Πώς τολμάτε να έρχεστε εδώ και να διασπείρετε τον ιό, υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι και άρρωστοι. Είστε ηλίθιοι; Δεν βλέπετε ειδήσει; Δεν βλέπετε ότι πεθαίνουν άνθρωποι;» .

Άρον-άρον θέλησε ντόπιος σε χωριό της Ουαλίας να διώξει ζευγάρι που νοίκιασε σπίτι στο Airbnb όταν, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια έμειναν άστεγοι.Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο άνδρας έγινε έξαλλος όταν είδε το ζευγάρι και άρχισε να φωνάζει και να τους κατηγορεί ότι έσπασαν τους κανόνες της καραντίνας. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που νοίκιασε το ζευγάρι δήλωσε ότι εξαιτίας του κορωνοϊού, οι άνθρωποι έμειναν άστεγοι και επικοινώνησαν μαζί της ψάχνοντας ένα μέρος να μείνουν.

Στο βίντεο ακούγεται ο άνδρας να ρωτά πήγαν στο χωριό του και στη συνέχεια να λέει σε έξαλλη κατάσταση: «όχι, ήρθατε εδώ κατά τη διάρκεια του lockdown. Δεν ξέρετε για την πανδημία του κορωνοϊού, πάτε καλα; Πώς τολμάτε να έρχεστε εδώ και να διασπείρετε τον ιό, υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι και άρρωστοι. Είστε ηλίθιοι; Δεν βλέπετε ειδήσει; Δεν βλέπετε ότι πεθαίνουν άνθρωποι;».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr