Κορωνοϊός: Εκκενώνεται το κτίριο του ΣΚΑΪ

Ο κορονοϊός είναι στην Αθήνα και όλες οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για γυναίκα, σύζυγο στελέχους ναυτιλιακής, που στεγάζεται στο κτίριο του ΣΚΑΪ. Σημειώνεται ότι η ναυτιλιακή είναι σε άλλους ορόφους, στο ίδιο κτίριο.

Ο κορονοϊός είναι στην Ελλάδα και στην Αθήνα. Πληροφορίες κάνουν λόγο για γυναίκα που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία, σύζυγος στελέχους ναυτιλιακής εταιρείας η οποία στεγάζεται στο κτίριο του ΣΚΑΪ.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικό απ΄το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο είχε νοσηλευτεί αρχικά.

Κατά πληροφορίες η ιχνηλάτηση φτάνει στο κτίριο του ΣΚΑΪ και γίνονται έλεγχοι για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει με τον σύζυγό της γυναίκας, αλλά και όσους είχαν επαφή μαζί του.

Πρόκειται για το τρίτο συνολικά κρούσμα που έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής στην Ελλάδα. Τα άλλα δύο αφορούν την 38χρονη που νοσεί και νοσηλεύεται ήδη στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και τον γιο της.

Όπως ανακοινώθηκε, όσοι ήρθαν σε επαφή με την 38χρονη – φίλοι, μέλη οικογένειας και συνταξιδιώτες – θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα δεν υπήρξε υψηλού κινδύνου επαφή του παιδιού, καθώς δεν είχε πάει σχολείο τη Δευτέρα, ενώ την επόμενη είχε πάει εκδρομή.

Βέβαια το σχολείο του παιδιού θα παραμείνει κλειστό για 14 μέρες.