Κορονοϊός – Χαρδαλιάς: Σκληρό lockdown στην δυτική Αττική! «Λουκέτο» στο λιανεμπόριο, απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00
Www.true.gr

Κορονοϊός – Χαρδαλιάς: Σκληρό lockdown στην δυτική Αττική! «Λουκέτο» στο λιανεμπόριο, απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00

Lockdown: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έκανε έκτακτες ανακοινώσεις από τη Θεσσαλονίκη, για νέα αυστηρά μέτρα στις επιβαρυμένες περιοχές. Τι είπε για την έξαρση του κορονοϊού σε τοπικές κοινωνίες.

Από το κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα. Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά, τίθεται σε ισχύ σκληρό τοπικό lockdown στις εξής περιοχές της Δυτικής Αττικής: Δήμος Ασπροπύργου, Δήμος Ελευσίνας, Δήμος Μάνδρας.


Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, στην έκτακτη ενημέρωση στις 6, μετά τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων ανακοίνωσε lockdown τύπου Μαρτίου αλλά και επιμήκυνση του ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφορίας από 6 το απόγευμα ως τις 5 το πρωί σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Μάνδρα.

Μαγαζιά και επιχειρήσεις κλείνουν ενώ θα διενεργούνται πολύ αυστηροί έλεγχοι για να μην μπαίνουν ανεξέλεγκτα πολίτες σε αυτές τις περιοχές.

Μόνο την τελευταία εβδομάδα στην Κοζάνη είχε 443 ενεργά κρούσματα, τα οποία – πιθανότατα – προέρχονται από δομή φιλοξενίας.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/koronoios-anakoinoseis-hardalia-17-12-metra

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr