Κοριτσάκι με σπάνια αρρώστια γίνεται 2 ετών και αψηφά τις προβλέψεις των γιατρών που έλεγαν ότι δεν θα ζήσει
Www.true.gr

Κοριτσάκι με σπάνια αρρώστια γίνεται 2 ετών και αψηφά τις προβλέψεις των γιατρών που έλεγαν ότι δεν θα ζήσει

Ένα κορίτσι ηλικίας δύο ετών έχει αψηφήσει τις προβλέψεις των γιατρών που έλεγαν ότι δεν θα ζούσε περισσότερο από μία μέρα κι ότι δεν θα ήταν ένα «φυσιολογικό» παιδί.

Η Eden Sue Jones διαγνώστηκε με κυστικό ύγρωμα ενώ ήταν ακόμα στην κοιλιά της μητέρας της και οι γιατροί φοβόντουσαν ότι αυτό θα της δημιουργούσε προβλήματα στην αναπνοή.

Οι γονείς της, ο Taylor και η Chelsea Jones, από την Rhondda της Ουαλίας, ενημερώθηκαν ότι το κοριτσάκι τους μπορεί να μην επιβίωνε για περισσότερες από 24 ώρες.

Ωστόσο, η Eden, η οποία έχει υποβληθεί σε πολλαπλές επεμβάσεις, είναι σήμερα ένα χαρούμενο κι αξιολάτρευτο κοριτσάκι, σύμφωνα με την WalesOnline.

Η κ. Jones δήλωσε ότι ήταν «αγχωμένη» πριν από τη γέννηση της Eden, στις 9 Αυγούστου 2016, και ότι περίπου 20 γιατροί ήταν στην αίθουσα για να της κάνουν καισαρική τομή.Η περήφανη μητέρα είπε πως όταν η Eden έκλαψε για πρώτη φορά όλοι είχαν πάθει σοκ.

“Μας είπαν πως ήταν απίθανο να συμβεί – παρόλο που πέρασα εννέα μήνες προσεύχοντας πως θα τα καταφέρει,” είπε η μητέρα.

“Η κόρη μου είναι ένα θαύμα. Όταν την έβγαλαν από τη θερμοκοιτίδα για να την κρατήσω ένιωσα για πρώτη φορά ολοκληρωμένη.”

Δύο μέρες αργότερα οι νέοι γονείς πήγαν να πάρουν την Eden στο σπίτι, αλλά η μικρή έγινε δεκτή στο νοσοκομείο παιδιών Noah και πέρασε σχεδόν ένα μήνα εκεί.Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η μικρή απέδειξε πόσο γενναία μαχήτρια είναι.

“Μας είπαν ότι η Eden δεν θα ήταν φυσιολογική. Μας είπαν ότι υπήρχε πιθανότητα να μην επιβιώσει,” είπε η κ. Jones.

Παρόλο που η οικογένεια έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της, η κ. Jones είπε ότι δεν θα “αφήσουν την ασθένεια της Eden να σταθεί εμπόδιο στη ζωή της.”

“Θα κάνουμε τα πάντα για να ξεπεράσει η κόρη μας την ασθένειά της και να ζήσει τη ζωή της σαν κάθε φυσιολογικό παιδί.”

ΠΗΓΗ: newsitamea.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr