Κοριτσάκι 2 ετών σηκώνει τα χέρια ψηλά στους αστυνομικούς την ώρα που συλλαμβάνουν τους γονείς του

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένα παιδί μιμείται τους γονείς του την ώρα που συλλαμβάνονται από την αστυνομία και περπατά με τα χέρια ψηλά προς τους ένοπλους αστυνομικούς.

Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει τους αξιωματικούς να στοχεύουν με τα όπλα τους προς το φορτηγό και έναν άντρα και μια γυναίκα να στέκονται με τα χέρια ψηλά στο κεφάλι τους.

Η αστυνομία του Tallahassee συλλαμβάνει τους ύποπτους, την Chad M. Bom και τον James W. McMullen, σε έναν πολυσύχναστο χώρο στάθμευσης έξω από ένα πολυκατάστημα στην Φλόριντα.

Το 2 ετών κοριτσάκι, βγήκε από την πόρτα του φορτηγού χωρίς παπούτσια και πλησίασε τους αστυνομικούς που κρατούσαν τα όπλα τους ψηλά.

Το βίντεο που τραβήχτηκε από έναν περαστικό προκάλεσε μια αναταραχή στο διαδίκτυο, αφού πολλοί ήταν οι χρήστες που ήθελαν από την αστυνομία να επιβεβαιώσει πως το παιδί επέστρεψε στη μητέρα του.

“Προσπαθεί να βγει, αλλά δεν μπορεί επειδή είναι μικρή,” είπε ο άντρας που τράβηξε το βίντεο. “Ωχ, βγήκε! Και σήκωσε τα χέρια της ψηλά!”

“Κρατάνε τα όπλα προς το μωρό,” λέει ένας περαστικός, ενώ άλλοι πιστεύουν πως οι αστυνομικοί τα στρέφουν προς το φορτηγό.

Η αστυνομία επέτρεψε στη μητέρα του παιδιού να το πάρει στην αγκαλιά της.

Οι αξιωματικοί εξεπλάγησαν όταν το κοριτσάκι βγήκε από το φορτηγό και τους πλησίασε με τα χέρια ψηλά.

Ένα δεύτερο βίντεο δείχνει τη μητέρα να παίρνει το δεύτερο παιδί της, ένα αγοράκι 1 έτους, από το φορτηγό.

“Το βίντεο δείχνει την ανησυχία των αξιωματικών για τα παιδιά με το να επιτρέψουν στην ύποπτη μητέρα να τα πάρει,” δήλωσε ένας χρήστης του διαδικτύου.

“Η μαμά, η οποία είναι ύποπτη, ζητάει από έναν αξιωματικό να κρατήσει την 2 ετών κόρη της για να μπορέσει εκείνη να βγάλει το βρέφος από το αυτοκίνητο.”

“Είμαι υπερήφανος για το πώς οι αστυνομικοί χειρίστηκαν την κατάσταση, πώς συμπεριφέρθηκαν όταν είδαν τα παιδιά και για τη συμπόνια που έδειξαν στην οικογένεια.”

διαφορετικό