Η Κορίνα από το Πάτερ Ημών εκφράζει το παράπονό της για τη Μενεγάκη. Τι συμβαίνει;

Επίθεση στα Εξάρχεια δέχθηκε η ηθοποιός και υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Α΄Αθηνών, Κορίνα Δαμουλιάνου.

Η νεαρή Κορίνα που αγαπήσαμε μέσα από το Πάτερ Ημών ως κόρη του Κώστα Καρρά και η οποία έκανε τα πρώτα της βήματα δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε.

Εν τω μεταξύ, η Κορίνα, είχε μιλήσει πρόσφατα και για την σχέση που έχει με την Ελένη Μενεγάκη σήμερα, εκφράζοντας και ένα μεγάλο και βαθύ παράπονο για την παρουσιάστρια.

Η Κορίνα, αποκάλυψε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» πως έχει να δει την Ελένη από την κηδεία του Κώστα Καρρά ενώ ανέφερε και το παράπονο που έχει από την παρουσιάστρια:

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή της. Αν την δω στο δρόμο φυσικά και θα της μιλήσω γιατί είναι τιμή μου και ότι έχω κάνει και όποιους ανθρώπους έχω γνωρίσει και γιατί να μην μιλήσουμε. Τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήταν τότε που έφυγε ο Κώστας Καρράς, δυσκολεύτηκε να με γνωρίσει, αλλά μετά με γνώρισε»

Όσο για την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική, η Δαμουλιάνου πιστεύει πως την ώθησε εκεί η πορεία του τηλεοπτικού της πατέρα.

«Ο Κώστας Καρράς είναι λες και με έχει ευλογήσει και με έφερε εδώ και μακάρι από εκεί ψηλά που με βλέπει να νιώθει περήφανος. Είχαμε πολύ μεγάλο δέσιμο μεταξύ μας, με αγαπούσε πραγματικά και τώρα στον προεκλογικό μου αγώνα συναντώ ανθρώπους που ήταν τότε στο γραφείο και μου λένε πόσο σε αγαπούσε, δηλαδή είναι απίστευτο, ήταν πολύ αληθινό. Αυτό που μου έλεγε τότε είναι να είμαι η Κορίνα. Ήταν τέτοιος άνθρωπος και αυτό ήθελε, να είμαι η Κορίνα».

πηγη: queen.gr