Η κόρη της Δέσποινας Βανδή είναι ίδια με τη μαμά της στη νέα φωτογραφία τους στο Instagram!

H Δέσποινα Βανδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία στο τραγούδι, την τηλεόραση και το θέατρο, ενώ έχει χιλιάδες θαυμαστές που την ακολουθούν πιστά και την στηρίζουν σε κάθε επαγγελματικό της βήμα. Πάνω απ’ όλα βέβαια είναι μια αφοσιωμένη σύζυγος για τον Ντέμη Νικολαΐδη και στοργική μητέρα για την Μελίνα και το Γιώργο, στους οποίους εκδηλώνει συχνά πυκνά τη λατρεία της.

Μάλιστα, μαμά και κόρη, είναι πλέον κολλητές και κυριολεκτικά αχώριστες. Μεγαλώνοντας, η Μελίνα Νικολαΐδη εμφανίζεται όλο και πιο συχνά μαζί τη Δέσποινας Βανδή, τόσο σε βόλτες για αγορές, όσο και σε θεατρικές παραστάσεις. Η 15χρονη Μελίνα είναι μία πανέμορφη έφηβη, με ψιλόλιγνη σιλουέτα, γονίδιο που σίγουρα προέρχεται από την επίσης καλλίγραμμη μητέρα της. Μάλιστα, έχει ύψος που ξεπερνά ήδη αυτό της όμορφης τραγουδίστριας και εκτός από την γοητεία της φαίνεται πως έχει πάρει το στιλ και την αισθητική της.

Μέχρι πρότινος κανείς δεν είχε δει ολοκάθαρα το πρόσωπο της Μελίνας Νικολαΐδη, καθώς οι γονείς της είχαν επιλέξει να προστατεύουν τόσο εκείνη, όσο και τον βενιαμίν της οικογένειας, τον 11χρονο σήμερα Γιώργο. Ωστόσο, πριν μερικές μέρες, ο Κώστας Καπετανίδης  δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια selfie που έβγαλε με την βαφτιστήρα του και την κουμπάρα του, χωρίς να κρύβει τα χαρακτηριστικά της πρώτης.

Η Μελίνα πόζαρε χαμογελαστή στον φακό και, όπως θα διαπιστώσετε, η ομοιότητα που έχει με την διάσημη μαμά της είναι τεράστια.

*Η φωτογραφία δημοσιεύεται υπό την σύμφωνη γνώμη της Δέσποινας Βανδή

Πηγή: tlife.gr