Κόρη Τάσου Ισαάκ: «Τόσα χρόνια κρύφτηκα μέσα στον θυμό μου. Με έπνιξε η απογοήτευση»

Κόρη Τάσου Ισαάκ: Η Αναστασία Ισαάκ έβγαλε την πρώτη της ομιλία, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης. Η ίδια είπε: «Γιατί να σεβαστώ μια κοινωνία που δεν σέβεται την ιστορική της συνέχεια».

Κόρη Τάσου Ισαάκ: Συγκινητική πρώτη της ομιλία

Έβγαλε την πρώτη της ομιλία η κόρη του ήρωα Τάσου Ισαάκ κατά την οποία συγκίνησε το πλήθος, στην διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης στη Δερύνεια.

Η Αναστασία Ισαάκ ανέφερε πως: «Η καρδιά μου έτρεμε στην προσπάθεια να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου. Φοβήθηκα τι θα πω. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Ύστερα θυμήθηκα τις υποσχέσεις. Τις υποσχέσεις για δικαιοσύνη και σεβασμό στη μνήμη του Τάσου και του Σολωμού. Γιατί να σεβαστώ μια κοινωνία που δεν σέβεται την ιστορική της συνέχεια. Τόσα χρόνια κρύφτηκα μέσα στον θυμό μου. Προσπάθησε να το ξεπεράσω μέσα στην αφάνεια μα με έπνιξε η απογοήτευση. Πολλά αναπάντητα ερωτήματα με βασανίζουν και γι αυτό είμαι εδώ. Κλειστήκαμε στο εγώ μας, χωνεύουμε τα εγκλήματα, απλοποιούμε τα γεγονότα, ώστε να συμφιλιωθούμε μαζί τους. Χαρακτηριζόμαστε από αδράνεια. Αποδεχόμαστε και αδιαφορούμε για το διαρκές έγκλημα εις βάρος της πατρίδας μας […] Οι δολοφόνοι βαφτίζονται βουλευτές και υπουργοί».

Διαβάστε επίσης:

Περσείδες: Έφτασε η πιο εντυπωσιακή θερινή βροχή από πεφταστέρια

Κατακράτηση υγρών: Οι πέντε τροφές που πρέπει να αποφεύγετε

82χρονη γυμνάζεται καθημερινά για να αντέχει στο κρεβάτι με τον 39χρονο σύντροφό της