Ανάμεσα στους 22 συλληφθέντες στην Πολυτεχνειούπολη ήταν και μία δόκιμη αστυνομικός, για την οποία μίλησε η μητέρα της.

Συγκεκριμένα η μητέρα της δόκιμης αστυνομικού που φέρεται να συνεργαζόταν με τον 30χρονο Αλβανό μίλησε αποκλειστικά στο protothema.gr, δίνοντας τη δική της εκδοχή. «Έτσι γνώρισε τον Β. ένα καλό παιδί αλβανικής καταγωγής ο οποίος πραγματικά την αγάπησε και την αγαπά» λέει η μητέρα της δόκιμης αστυνομικού και προσθέτει «Η σχέση τους ξεκίνησε πριν η κόρη μου ενταχθεί στην αστυνομία».

Πολυτεχνειούπολη: Τι δήλωσε η μητέρα της δόκιμης αστυνομικού

«Δεν σας κρύβω ότι είχα ανησυχήσει όμως μιλώντας με το παιδί μου, κατάλαβα ότι πρόκειται για μια σχέση με αγνά αισθήματα και από τις δυο πλευρές, οπότε δεν έβλεπα κάποιο σοβαρό λόγο για να παρέμβω. Ίσως πλάι του βρήκε κάποιον που την έκανε να αισθανθεί ασφάλεια. Τώρα αν αυτό το παιδί έκανε παρέα με άτομα που διέπρατταν παρανομίες, είναι κάτι που δεν γνωρίζω αλλά και πάλι σας λέω, ούτε εκείνος ούτε η κόρη μου έχουν σχέση με όσα τους αποδίδονται. Φανταστείτε ότι αυτό το παιδί δεν είχε ούτε το νοίκι να πληρώσει για ένα μικρό καφέ που είχε ανοίξει».

δόκιμη αστυνομικός

Για την επιχείρηση των αστυνομικών στο σπίτι της κόρης της, ανέφερε: «Η κόρη μου κοιμόταν εκείνη τη στιγμή. Με ρώτησαν οι αστυνομικοί, αν γνωρίζω ότι η κόρη μου έχει δυο κινητά τηλέφωνα και τους απάντησα, Ναι. Το ένα από τα δυο κινητά ήταν συνδεδεμένο στο Wifi και το χρησιμοποιούσε απλά για να βλέπει ταινίες, τίποτα παραπάνω».

Δόκιμη Αστυνομικός: Η απάντηση της μητέρας για το αν έδινε πληροφορίες η κόρη της σε μέλη συμμοριών

Στο ερώτημα αν γνώριζε ότι η κόρη της είναι πιθανόν να επικοινωνούσε μέσω κινητών τηλεφώνων με μέλη των συμμοριών που εμπλέκονται σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και να τους έδινε πληροφορίες για τις κινήσεις της αστυνομίας, η μητέρα της δόκιμης αστυνομικού, απαντά: «Είναι δυνατόν μια δόκιμη αστυνομικός να γνώριζε τις κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ; Και να τους ενημέρωνε για πότε θα γίνει έφοδος ή εγώ δεν ξέρω τι; Η κόρη μου καταρχάς δεν υπηρετούσε Ζωγράφου αλλά στο Γαλάτσι και στην Τροχαία». Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πληροφορίες για επικείμενες εφόδους στα μέλη της συμμορίας έδινε όταν υπηρετούσε στο ΑΤ ζωγράφου.

«Μου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και πως δεν είχε μιλήσει σε κανέναν από τους εμπλεκόμενους. Την πιστεύω» καταλήγει.