Κοργιαλάς: Η νέα ζωή στα 50 στην επαρχία και η σχέση του με τη μητέρα του γιου του και τον πρώην σύζυγο Στόκα!

O Δημήτρης Κοργιαλάς τους τελευταίους 19 μήνες μένει στην Ναύπακτο και μίλησε στην εκπομπή Τι λες τώρα για το μεγάλωμα του γιου του αλλά και για τη σχέση του με τη μητέρα του παιδιού του Φωτεινή Ψυχίδου η οποία έχει ακόμα μία κόρη με τον τραγουδιστή Μπάμπη Στόκα.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε για την απόφασή του να μείνει στην επαρχία με το γιο του αλλά και το πώς είναι να μεγαλώνει ουσιαστικά μόνος του τον γιο του, αφού η πρώην σύζυγός του Φωτεινή Ψυχίδου μένει στην Αθήνα.

«Έχω την ευκολία να μπορώ να μεγαλώσω το παιδί γιατί η μαμά του κάνει μια δύσκολη δουλειά», είπε αρχικά ο τραγουδιστής για τις προσωπικές επιλογές του τον τελευταίο καιρό ενώ σε ό,τι αφορά κάποιες αρκετές προχωρημένες δηλώσεις του παρελθόντος που έχει κάνει, ο ίδιος τόνισε: «Ο άντρας που πηγαίνει και ψαρεύει το κάνει γιατί η θάλασσα και το ψαρί είναι ο μεγαλύτερος ψυχολόγος».

Η Φωτεινή Ψυχίδου προέβη πρόσφατα και σε κάποιες αποκαλύψεις για τη ζωή της παλιότερα στο πλευρό του πρώτου της συντρόφου Μπάμπη Στόκα και ο Δημήτρης Κοργιαλάς κλήθηκε να τις σχολιάσει. Με πολύ χιούμορ ο ίδιος σχολίασε λοιπόν: «Όταν έχεις να κάνεις με Στόκα, Κοργιαλά και Ψυχίδου όλα να τα περιμένεις». Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας «τον Μπάμπη Στόκα τον αγαπάω πάρα πολύ, είμαστε οικογένεια όλοι μαζί».

O γνωστός τραγουδιστής ζει εδώ και 19 μήνες στην Ναύπακτο μόνιμα.

Με τη μητέρα του γιου του διατηρούν άψογες σχέσεις.

Το ίδιο καλές σχέσεις διατηρεί και με τον Μπάμπη Στόκα, πρώτο σύζυγο της Φωτεινής Ψυχίδου με την οποία έχουν μία κόρη, την Ιόλη.

Η γνωστή δημοσιογράφος με τα δύο παιδιά της το 2018, την Ιόλη Στόκα και τον Θανάση Κοργιαλά.

Για την ηλικία του, ο Δημήτρης Κοργιαλάς σχολίασε: «Το ότι έγινα 50 το έχω προσπεράσει βλέπω τους συμμαθητές μου που έγιναν 50 και λέω εγώ είμαι 49».

Η συνέντευξη κατέληξε σε πολλή συγκίνηση καθώς όταν κλήθηκε ο Δημήτρης Κοργιαλάς να απαντήσει στον επόμενο μεγαλεπήβολο στόχο του, είπε: «Ο επόμενος μου στόχος έχει να κάνει με το παιδί μου… Όταν φύγω θέλω ο γιος μου να είναι υπερήφανος».

Δείτε τη συνέντευξή του

Πηγή: gossip-tv.gr