Κόρες 6 Ελλήνων Τραγουδιστών που έπιασαν το μικρόφωνο και κάνουν εξ΄ίσου πετυχημένη καριέρα.
Www.true.gr

Κόρες 6 Ελλήνων Τραγουδιστών που έπιασαν το μικρόφωνο και κάνουν εξ΄ίσου πετυχημένη καριέρα.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει


Πολλές φορές τα παιδιά διάσημων σταρ αποφασίζουν να ακολουθήσουν για μικρό ή μεγαλύτερο διάστημα τα χνάρια των γονιών τους.

Υπάρχουν μάλιστα, αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου που απέκτησαν παιδιά και συγκεκριμένα κόρες με εξ΄ίσου καλή φωνή ή μεγάλη έφεση στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αυτό το διάστημα, παρακολουθούμε τη νεαρή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου, την καλλονή Δανάη Λιβιεράτου να ανεβάζει τα δικά της βιτενάκια στο Instagram όπου τραγουδάει και έχει μια κρυστάλλινη φωνή.

Kαι δεν είναι μόνο η Δανάη. Έχουμε πολλές περιπτώσεις ελλήνων τραγουδιστών που οι κόρες τους κάνουν εξ΄ίσου πετυχημένη καριέρα.


Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει μια πορεία στο τραγούδι αξεπέραστη πια και ο μπαμπάς της Γιάννης Ζουγανέλης δεν μπορεί παρά να είναι περήφανος για την κόρη του.

Την γνωρίζαμε ως παρουσιάστρια, όμως η Ιλένια Williams κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι, «Πιάσε με αν μπορείς» και ακολουθεί πια τα χνάρια του πατέρα της Ρόμπερτ.Η Κόνι Μεταξά έχει γίνει η απόλυτη show woman και ο μπαμπάς της Λευτέρης Πανταζής μόνο περήφανος μπορεί να είναι!
H Γιάννα Τερζή έχει μια υπέροχη φωνή όπως και ο μπαμπάς της Πασχάλης Τερζής
Η Στεφανία Γονίδη, προτού αποφασίσει να παντρευτεί, ακολούθησε τα χνάρια του μπαμπά της Σταμάτη στις βραδινές πίστες.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr