Η κοπέλα του ξέχασε το δώρο του στο εστιατόριο που έτρωγαν και την «έσπασε» στο ξύλο από τα νεύρα του

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα βίντεο ενδοοικογενειακής βίας όπου άντρας χτυπάει επανειλημμένα την κοπέλα του επειδή ξέχασε το δώρο της σε μαγαζί. Το βίντεο καταγράφτηκε από μια κρυφή κάμερα από τη γυναίκα που κακοποιήθηκε, αφού πίστευε ότι ο φίλος της θα της ασκούσε έντονη σωματική βία.

Η Λουτσιάνα Σινζίμπρα , 26 ετών, είναι δικηγόρος στη Βραζιλία και ο φίλος της, Βίκτορ Τζανκουέϊρα , 24 ετών, είναι πιλότος με τον οποίο είχε σοβαρό καυγά τον Δεκέμβριο. Η Σινζίμπρα είπε ότι το υλικό που κυκλοφόρησε πρόσφατα έγινε χωρίς την έγκριση ή τη συγκατάθεσή της, αναφέρει η Daily Mail.

Το βίντεο δείχνει τον Τζανκουέϊρα να χαστουκίζει, να γρονθοκοπεί και να πνίγει τη φίλη του στο βίντεο. Την ημέρα που καταγράφηκε η σωματική κακοποίηση, το ζευγάρι μόλις επέστρεψε από έξοδο με φίλους από ένα τοπικό εστιατόριο στη Goiania της Βραζιλίας.

Η Σινζίμπρα είχε καταγράψει ολόκληρη τη κακοποίησή της από μια κάμερα τηλεφώνου που έκρυψε από τον φίλο της.

Όταν η Σινζίμπρα είπε στο φίλο της ότι είχε ξεχάσει το δώρο του, εκείνος έχασε την ψυχραιμία του. Σύμφωνα με την Daily Mail, είπε σε ένα τοπικό κανάλι, «Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι το άτομο με το οποίο πέρασες τρία χρόνια θα σε πληγώσει, θα σε χτυπήσει ή (θα προσπαθήσει) να σε σκοτώσει», δήλωσε η Σινζίμπρα.

Φοβούμενη ότι ο καυγάς θα ξεφύγει, η Σινζίμπρα έκρυψε το κινητό στο δωμάτιό της. Το έβαλε μπροστά τους και έπειτα πάτησε το κουμπί εγγραφής και συνέβη όταν ο Τζανκουέϊρα έγινε βίαιος.

Το βίντεο δείχνει την Σινζίμπρα να κλαίει και να κάθεται ακριβώς μπροστά από το κρεβάτι της. Στη συνέχεια ο φίλος της την χτυπά επανειλημμένα. Προσπαθεί να αντισταθεί και να τον απωθήσει. Ακούγεται να λέει στο βίντεο, «Σταμάτα να με χτυπάς. Με χτυπάς ξανά.» Κάποιος μπορεί επίσης να ακούσει τον φίλο της να κατηγορεί τη Σινζίμπρα για ψέματα κατά τη διάρκεια της επίθεσης και λέει, «Θα σε χτυπήσω περισσότερο» και πρόσθεσε, «μου έλεγες ψέματα όλη την ώρα.»

Ο Τζανκουέϊρα γίνεται πιο βίαιος με τη φίλη του και φαίνεται να πηδά στο κρεβάτι και να την αρπάζει από το λαιμό. Στη συνέχεια τη χτυπά στο κρεβάτι. Η Σινζίμπρα ανέφερε το περιστατικό σε τοπικό αστυνομικό τμήμα την ίδια ημέρα και άσκησε μήνυση εναντίον του φίλου της για επίθεση. Ωστόσο, προς το παρόν του δόθηκαν μόνο «περιοριστικά μέτρα». Ο Τζανκουέϊρα κατηγορήθηκε για σωματική επίθεση, απειλή και ενδοοικογενειακή βία. Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 4 ετών και έξι μηνών εάν κριθεί ένοχος.

Του δόθηκε η εντολή να μην έχει καμία είδους επαφή με τη φίλη του. Οι αρχές εξετάζουν την υπόθεση και η ετυμηγορία θα μπορούσε να βγει σύντομα.

Πολλοί άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσαν ότι πιθανώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο φίλος της πρέπει να ήταν βίαιος. Στο Facebook, η Chloe Heta-Mason σχολίασε την ιστορία και έγραψε: Για τους ανθρώπους που λένε ότι «του την είχε στημένη, έχουν ζήσει βίαιη σχέση; Προφανώς το έχει κάνει στο παρελθόν για να το βιντεοσκοπήσει.