Η κόντρα Ferrari, Porsche και Mercedes κατέληξε σε τραγωδία. Νεκρός ο οδηγός που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.
Www.true.gr

Η κόντρα Ferrari, Porsche και Mercedes κατέληξε σε τραγωδία. Νεκρός ο οδηγός που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε «κόντρα» τριών πολυτελών αυτοκινήτων στη Σλοβακία. Η κόντρα κατέληξε σε τραγωδία καθώς έχασε τη ζωή του ένας ανυποψίαστος πολίτης.

Το τροχαίο δυστύχημα προκλήθηκε από τρεις Πολωνούς οδηγούς οι οποίοι έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε αυτοσχέδιο αγώνα ταχύτητας στη Σλοβακία. Τα τρία αυτοκίνητα ήταν μάρκας Φεράρι, Πόρσε και Μερσεντές. Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφεται η στιγμή της σύγκρουσης.Τα τρία αυτοκίνητα επιχειρούν να προσπεράσουν το μπροστινό τους αυτοκίνητο. Η Μερσεντές τα καταφέρνει, αλλά έχοντας βγει στο αντίθετο ρεύμα. Η Φεράρι, που ακολουθούσε, βλέπει ότι δεν προλαβαίνει να περάσει και πατά φρένο, ενώ ήδη βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα. Η Πόρσε που ήταν τρίτη στη σειρά, επιχειρεί να την προπεράσει αλλά συγκρούεται πρώτα ελαφρά με την Φεράρι και στη συνέχεια πέφτει κατά μέτωπο πάνω στον ανύποπτο οδηγό που ερχόταν από απέναντι.

Η κόντρα των τριών πολυτελών αυτοκινήτων κατέληξε σε τραγωδία καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός ενός Skoda Fabia, ο οποίος πλήρωσε με την ζωή του την ανευθυνότητα των άλλων.
https://www.youtube.com/watch?v=U7e3E51qJUQ
Ο οδηγός της Πόρσε συνελήφθη.

πηγή: mixanitouxronou.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr