Κωνσταντοπούλου: Πολιτικός απατεώνας με την πλήρη σημασία της λέξης ο Τσίπρας
Www.true.gr

Κωνσταντοπούλου: Πολιτικός απατεώνας με την πλήρη σημασία της λέξης ο Τσίπρας

Σε ακόμη μια συνέντευξή της η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αυτή τη φορά μιλώντας στο ρ/σ «Θέμα 104,6», χαρακτηρίζοντας «πολιτικό απατεώνα με την πλήρη σημασία της λέξης» τον κ. Τσίπρα.

Παράλληλα, η κα Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «κομματικό στρατό που έχει διοριστεί σε όλη την ιεραρχία του κράτους και όπου υπάρχει τρύπα για να τρυπώσει κανείς χωρίς δυστυχώς ούτε προσόντα, ούτε αξιοκρατία παρά μόνο με προϋπόθεση να είσαι κολλητός του Τσίπρα και του Παππά και να γίνεσαι από αχθοφόρος όπως ήταν ο Πετσίτης, εξαιρετικά υψηλά αμειβόμενος και συνδιαλεγόμενος σε όλα τα επίπεδα με επιχειρηματίες, με παράγοντες συνολικά της οικονομικής ζωής της χώρας».


Συν τοις άλλοις, αναφέρθηκε στο Μάτι, λέγοντας πως πρόκειται για «ένα κακούργημα, είναι ένα ολοκαύτωμα σε καιρό ειρήνης, η εγκατάλειψη των πολιτών, η πλήρης αποχή από όλες τις οφειλόμενες ενέργειες για την προστασία των πολιτών είναι κραυγαλέα».

Στη συνέχεια αναφερόμενη στη στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τις κυβερνητικές ενέργειες χαρακτήρισε «προκλητική και κακοσκηνοθετημένη» την κυβερνητική σύσκεψη «με την ΕΡΤ να παρασιωπά τους νεκρούς επί ώρες για να εμφανίσει τον Τσίπρα ότι δήθεν ενημερώνεται απλώς για φωτιά».

Πηγή : thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr