«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ποιο το απαγορευμένο επεισόδιο, ο «πικάντικος» λόγος που δεν το δείχνουν..

Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι, αδιαμφισβήτητα, μια από τις πετυχημένες της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ωστόσο υπάρχει ένα απαγορευμένο επεισόδιο που δεν ξέραμε!

Πρωτοπροβλήθηκε το 1998 (πέρυσι συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την πρώτη προβολή) και έκτοτε παίζει διαρκώς και αδιαλείπτως στην τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο Κωνσταντίνος είναι επίκουρος καθηγητής Βυζαντινολογίας, συντηρητικός, προγονολάτρης, εσωστρεφής, πικρόχολος και γενικά μισάνθρωπος.

Η Ελένη Βλαχάκου είναι μια χαρούμενη και «έξω καρδιά» κοπέλα, που έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου, είχε διάφορους άτυχους δεσμούς και εργάζεται σαν σερβιτόρα. Έτσι, καταφεύγουν στα δικαστήρια, ενώ αποφασίζουν να κατοικήσουν και οι δυο στο σπίτι.

Το σενάριο του Χάρη Ρώμα και της Αννας Χατζησοφιά, με τις απίστευτες ατάκες και τις απίστευτες καταστάσεις ανάμεσα στον… Χάρη Ρώμα και την Ελένη Ράντου, συνεχίζουν να γοητεύουν τους τηλεθεατές και για αυτό η σειρά παίζει ξανά και ξανά.

Εκτός από ένα επεισόδιο! Ναι, η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», προβάλλεται συνεχώς σε επαναλήψεις, εκτός από ένα επεισόδιο με τις περιπέτειες του… Κατακουζήνα και της… γκαρσόνας βου, το οποίο συνειδητά ο ΑΝΤ1 επιλέγει να μην προβάλλει. Πρόκειται για ένα επεισόδιο το οποίο έχει εκατοντάδες χιλιάδες views στο Youtube και συγκεκριμένα 567.369 προβολές!

Γιατί ο ΑΝΤ1 δεν προβάλλει το εν λόγω επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης» που έχει σαρώσει στο You Tube;

Όχι, δεν πρόκειται για ένα εορταστικό επεισόδιο, όπως εύκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Πρόκειται για το επεισόδιο «Τα αυγά και τα πασχάλια» με τον Μάνθο και την Πέγκυ να έχουν χωρίσει μάλιστα έχοντας διαλέξει διαφορετικούς συντρόφους! Ο πικάντικος λόγος όμως που δεν το προβάλει το κανάλι του ΑΝΤ1 είναι διότι υπάρχει ένα ερωτικό στιγμιότυπο ανάμεσα στην Ελένη και την γκαρσόνα βου!

Βέβαια, το επεισόδιο αυτό βρίσκεται ελεύθερο στο Youtube και μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε! Πρόκειται για το επεισόδιο 60 της δεύτερης σεζόν του Κωνσταντίνου και Ελένης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή : gossiplife.gr