Άτιμα γονίδια

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του, ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στα δύο του αδέλφια, τον Παύλο και την Κατερίνα.

Μάλιστα, τα τρία αδέλφια ήταν τα πρώτα τρίδυμα στην Ελλάδα που γεννήθηκαν με εξωσωματική γονιμοποίηση και τη χρονιά που γεννήθηκαν ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης.

Εξωτερικά ο γνωστός τραγουδιστής δεν μοιάζει με τα αδέλφια του όπως και στον χαρακτήρα, καθώς λέει ότι ότι είναι εντελώς διαφορετικοί. Ο αδερφός του Παύλος έχει πει «με την Κατερίνα μοιάζω περισσότερο. Αυτό μου λένε όσοι μαθαίνουν ότι είμαστε τρίδυμα».

Οι γονείς τους ενημέρωσαν τα παιδιά για την εξωσωματική γονιμοποίηση από πολύ νωρίς. Για τον τρόπο δηλαδή που εκείνα ήρθαν στον κόσμο. «Δεν θυμάμαι ακριβώς ποια στιγμή ήταν, πάντως στην ηλικία που άρχισα να καταλαβαίνω μας εξήγησαν οι γονείς μας πως ήρθαμε στον κόσμο. Άλλωστε, είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και έχει βοηθήσει πολλές οικογένειες», σημειώνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

View this post on Instagram

A post shared by pavlosargiros (@pavlosargiros)

Και τα δύο αδέλφια του Κωνσταντίνου Αργυρού έχουν παντρευτεί, οπότε ο τελευταίος που μένει τώρα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι ο τραγουδιστής.

Ο Παύλος Αργυρός παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2021 την Άννα Μαρία Αναξαγόρου, η οποία στο παρελθόν είχε αναδειχθεί Miss Κύπρος. Είναι οικονομολόγος στο επάγγελμα, καθώς έχει σπουδάσει οικονομικά.

View this post on Instagram

A post shared by AnnaMaria Anaxagorou (@aannamaria1_)

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται μαζί με τον τραγουδιστή, ο οποίος έχει δηλώσει γι’ αυτόν: «Ο αδελφός μου είναι ένας άνθρωπος με ηρεμία στη ζωή του. Βλέποντας πώς αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ηρεμώ κι εγώ, παρά τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς μου. Έχω ανάγκη την οπτική του. Ο καθένας μας γνωρίζει τι ζητά και καλό είναι αυτό που έχει ανάγκη να το επικοινωνεί. Μόνο με τη συζήτηση μπορούν να προχωράνε τα πράγματα. Όταν, μάλιστα, ενώνονται οι ιδέες, το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο. Συγχρόνως συνεργάζομαι και με την αδελφή μου, που ζει στο εξωτερικό, με την έννοια ότι τη συμβουλεύομαι τόσο για θέματα ζωής όσο και για καριέρας»

Πηγή: athensmagazine.gr