Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η Τελευταία εξέλιξη για την κατάσταση της υγείας του, η αγωνία της γυναίκας του και η αλλαγή φώτο στο facebook
Www.true.gr

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η Τελευταία εξέλιξη για την κατάσταση της υγείας του, η αγωνία της γυναίκας του και η αλλαγή φώτο στο facebook

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τελευταία εξέλιξη για την κατάσταση της υγείας του

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει μάχη για τη ζωή του μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τη εξέλιξη της υγείας του παρουσιαστή, που υποβλήθηκε σε 8ωρο χειρουργείο στο κεφάλι και νοσηλεύεται στην εντατική στο Ασκληπιείο.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής επέστρεφε από διασκέδαση με τους φίλους του στα νότια προάστια όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες προσπάθησε να προσπεράσει ένα λεωφορείο και έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Στο πλευρό του είναι η οικογένειά του και οι φίλοι του.

Σοκαρισμένη είναι η γυναίκα του, Εβελίνα που δεν φεύγει λεπτό από το νοσοκομείο. Εμείς ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για τον χαμογελαστό παρουσιαστή.Η αγωνία της γυναίκας του Αγγελίδη, τα μηνύματα συμπαράστασης και η αλλαγή φωτό της στο facebook

Η Εβελίνα δε φεύγει λεπτό από δίπλα του. Η γυναίκα του είναι συνέχεια στο νοσοκομείο και αγωνιά για την εξέλιξη της κατάστασής του. Η ίδια πριν λίγες ώρες άλλαξε την φωτογραφία προφίλ της στον προσωπικό της λογαριασμό και έβαλε μία με όλη την οικογένεια της.

Τα μηνύματα συμπαράστασης είναι πάρα πολλά από φίλους τους θέλοντας να δώσουν κουράγιο και δύναμη στην Εβελίνα τις δύσκολες αυτές στιγμές.Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι σε περίπου μία εβδομάδα ο παρουσιαστής έχει τα γενέθλια του. Μάλιστα, σε δυο μέρες είναι τα γενέθλια της Eβελίνας, ενώ λίγες μέρες αργότερα, στις 2 Ιανουαρίου είναι τα γενέθλια του ίδιου του Κωνσταντίνου.

Ευχή της Εβελίνας, όπως και όλων μας να βγει νικητής από αυτή τη μάχη που δίνει.

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr