Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο στα μάτια
Www.true.gr

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο στα μάτια

Σε άλλη μία χειρουργική επέμβαση αυτή τη φορά στα μάτια προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα στραβισμού, έκανε το Σάββατο το πρωί ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Ο παρουσιαστής που προσπαθεί να αναρρώσει 4 χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο που του άφησε πολλά προβλήματα υγείας αφού είχε χτυπήσει στο κεφάλι, αναρρώνει μετά τη νέα επέμβαση στο νοσοκομείο και η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη μας ενημέρωσε για την πορεία της υγείας του.

Ο Κωνσταντίνος μπορεί να έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του για την αποκατάσταση της υγείας του, ωστόσο γίνονται σοβαρά βήματα τα οποία συντονίζει η Εβελίνα που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε παρά τις δυσκολίες βράχος στο πλευρό του. Στη σημερινή επέμβαση πήγαν όλα καλά και η Εβελίνα δημοσίευσε μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου με τον γιατρό του λέγοντας πως η επέμβαση είχε επιτυχία και ο στραβισμός θεραπεύτηκε!

“Όλα πήγαν τέλεια!!!😄Να ευχαριστήσω θερμά όλο τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές του και φυσικά
τον γιατρό μας, τον κο Πανάγο Αρβανίτη, που με την πρωτοποριακή μέθοδο των ρυθμιζόμενων ραμμάτων διορθώθηκε ο στραβισμός του Κωνσταντίνου μου”!!! έγραψε η σύζυγος του παρουσιαστή μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά της για την αίσια έκβαση της επέμβασης

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr