Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Μπαίνει ξανά σήμερα στο χειρουργείο - Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του και η εικόνα πριν την επέμβαση
Www.true.gr

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Μπαίνει ξανά σήμερα στο χειρουργείο – Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του και η εικόνα πριν την επέμβαση

Ο Γολγοθάς του παρουσιαστή δεν έχει τελειωμό, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημά του τον Δεκέμβριο του 2017

Σε μία ακόμη κρίσιμη χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τον Δεκέμβριο του 2017, παλεύει με δυσκολία να επανέλθει.

Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη που με θηριώδη δύναμη και υπομονή βρίσκεται στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα, δημοσίευσε πριν λίγες ώρες στο Facebook μία σχετική φωτογραφία κατά την εισαγωγή του στο ΚΑΤ.
«Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου… ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατός» ανέφερε στη δημοσίευσή της όπου φαίνεται να του κρατά το χέρι, πριν μπει στο χειρουργείο για την επέμβαση.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πρόκειται να υποβληθεί σε κρανιοπλαστική επέμβαση, για να τοποθετηθεί μόσχευμα στο κεφάλι του. Η δύσκολη χειρουργική επέμβαση είχε γίνει ξανά πριν κάποιους μήνες, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr