Κόνι Μεταξά: Μάθαμε το Πραγματικό της Επώνυμο και Αμέσως καταλάβαμε γιατί το άλλαξε!
Www.true.gr

Κόνι Μεταξά: Μάθαμε το Πραγματικό της Επώνυμο και Αμέσως καταλάβαμε γιατί το άλλαξε!

Και τι δεν είπε η Κόνι Μεταξά στη στήλη που έχει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό ως γιαγιά…Κάθε της απάντηση στις ερωτήσεις της «γιαγιάς» έβγαζαν τίτλο.
Κάποιες απ΄αυτές μάλιστα είναι ιδιαιτέρως πικάντικες. Και τις εννοεί όλες. Άλλωστε, μιλάμε για ένα κορίτσι απενοχοποιημένο ως προς αυτό, χωρίς ταμπού.

Το τελευταίο διάστημα δε, το προφίλ της στο Instagram είναι αρκούντως γεμάτο από γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες της. Αιτία γι΄αυτό είναι ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης που είναι σεσημασμένος στο να φωτογραφίζει τα σώματα και στο παρελθόν μας έχει απασχολήσει και με δουλειές του με άλλες διάσημες κυρίες και κυρίους.



Αυτή η φωτογράφιση έδωσε αρκετή τροφή για ερωτήσεις στον Δημήτρη Ουγγαρέζο που τη ρώτησε αν θα έκανε γυμνή φωτογράφιση για 50.000 ευρώ. Η αφοπλιστικά ειλικρινής Κόνι Μεταξά απάντησε «Εδώ κάνω τσάμπα, δεν θα έκανα για 50.000;».

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Αποκάλυψε ότι της την έχει πέσει συνάδελφος του μπαμπά της κι ότι η ίδια έχει ερωτευτεί συνάδελφο του μπαμπά της. Το καλό το φυλούσε για το τέλος. Εκεί είπε ότι δε φοράει εσώρουχα συνήθως, ενώ αναφέρθηκε και στις «ωραίες φωτογραφίες» που της στέλνουν στο Instagram με επίμαχα σημεία.

Τα στοιχεία όπως ακριβώς είναι μέσα στο wikipedia:
Η Kόνι Μεταξά (γενν. Κωνσταντίνα Παγκοζίδη, 10 Φεβρουαρίου 1991) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια.
Είναι κόρη του τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και της ηθοποιού Ζώζας Μεταξά.
Έχει συμμετάσχει σε διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως Μοντέρνα Οικογένεια (MEGA, 2014-2015) και Έγκλημα και Πάθος (ANT1, 2018).
Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1991 στην Αθήνα, με γονείς τον τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και την ηθοποιό Ζώζα Μεταξά. Φοίτησε στο ιδιωτικό ελληνικοβρετανικό σχολείο «Campion» και έπειτα, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στο Μαϊάμι όπου σπούδασε υποκριτική στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Κατά την παραμονή της εκεί, άλλαξε το όνομα της σε «Κόνι Μεταξά» διότι όπως εξήγησε αργότερα, ήταν πιο εύκολο να το προφέρουν οι Αμερικάνοι. Το 2013, επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε τη καριέρα της. Ωστόσο, το 2011, ενώ ζούσε στην Αμερική, είχε ταξιδέψει για λίγο στην Ελλάδα και συμμετείχε στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» (ως Connie Pantazis).

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr