Κόνι Μεταξά : Έξαλλη με τα σχόλια Βούλγαρη - Χασαπόπουλου.
Www.true.gr

Κόνι Μεταξά : Έξαλλη με τα σχόλια Βούλγαρη – Χασαπόπουλου.

Η Κόνι Μεταξά με αφορμή ένα βίντεο που δημοσίευσε σχετικά με τη διατροφή που ακολουθεί, δέχθηκε bullying και δεν άντεξε και ξέσπασε!

Αρχικά η Κόνι είπε: «Θεωρώ ότι πλέον έχουμε περάσει σε μια εποχή που πρέπει να δείχνουμε και εμείς που είμαστε στα social media κάθε μας πλευρά, όχι μόνο τα καλά, δεν είμαστε ρομπότ. Εγώ επειδή αποφάσισα να δείχνω μόνο αληθινά πράγματα, να λέω να την πραγματική μου άποψη, να μην βάζω φίλτρα, σκέφτηκα ότι είναι μια καλή ευκαιρία να δει ο κόσμος ότι έχουμε και εμείς συναισθήματα.»!

Και πρόσθεσε στη Φαίη Σκορδά: «Ανέβασα ένα βίντεο με τη διατροφή που κάνω, επειδή μου το ζήτησαν οι followers μου, μαζί με τη κοπέλα που τη δημιούργησε με τη βοήθεια των διατροφολόγων. Μου ζήτησαν να τους κάνω ένα βίντεο για να του απαντήσω στις ερωτήσεις τους. Και έκανα εγώ ένα βίντεο συνέντευξη με την κυρία Δέσποινα. Βγήκαν μερικοί διατροφολόγοι και άρχισαν ένα κίνημα που έλεγαν να κάνουν report σε εμένα, στο προφίλ μου και στο βίντεο, γεγονός που μπορεί να σου κατεβάσει το προφίλ, αν έχεις επαγγελματικό προφίλ και εγώ να μην μπορώ να εργαστώ. Δεν τους άρεσε που η συγκεκριμένη κοπέλα έλεγε αυτά τα πράγματα. Αλλά αυτοί έκαναν report σε εμένα.»!


Ωστόσο, το βίντεο με το ξέσπασμά της προβλήθηκε και στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και τα σχόλια που έκαναν οι παρουσιαστές Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος, δεν άρεσαν καθόλου στην Κόνι.


Έτσι λοιπόν, τους απάντησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Κόνι Μεταξά:

Πηγή : gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr