Κονδυλάτος: “Η Ανθή λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο – Παίζει στρατηγικά”
Www.true.gr

Κονδυλάτος: “Η Ανθή λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο – Παίζει στρατηγικά”

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε από τον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, τους συμπαίκτες του και, φυσικά, για την Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία στο τέλος του παιχνιδιού απομακρύνθηκε.

Για τον Γιώργο Κοψιδά ανέφερε: “Αισθάνθηκα ότι ο Γιώργος Κοψιδάς με είχε αδικήσει με τις αποφάσεις στην ομάδα. Αμφισβήτησα κάποιες αποφάσεις που είχε πάρει, κυρίως στο αθλητικό κομμάτι. Λίγες μέρες πριν φύγω κάναμε κάποιες συζητήσεις μόνοι μας και μου είπε ότι έχει έρθει πολύ κοντά μου. Μου είπε, επίσης, ότι κάθε μέρα με έβλεπε να μεταμορφώνομαι και να αλλάζω. Είχαμε πει ότι αν δεν φύγω, θα ξεκινούσε μια νέα περίοδος για εμάς, που θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε περισσότερο”.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων αναφέρθηκε και στην Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία τις τελευταίες μέρες του στο “Survivor 4” απομακρύνθηκε: “Με την Ανθή Σαλαγκούδη σε κάποια πράγματα δεν ταιριάζαμε καθόλου σαν άνθρωποι. Την ώρα που τα κάνει, δεν θα μείνω σιωπηλός. Αν δεν της αρέσει, είναι δικό της πρόβλημα. Δεν έχω υποχρέωση απέναντί της να την νταντέψω, ούτε είμαι ο μπαμπάς της, να της χαϊδεύω τα μαλλιά και να την κανακεύω. Εάν δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, δεν είναι δικό μου θέμα. Γενικά, είναι μοιρολάγνα σαν προσωπικότητα. Πιο στρατηγικά νομίζω ότι παίζει η Ανθή”.


Για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο και τους συχνούς τους τσακωμούς, δήλωσε: “Ο Τριαντάφυλλος δρούσε πολλές φορές με την παιδική του πλευρά και αυτό με στεναχωρούσε και με εκνεύριζε. Έχουμε ζήσει πολλές συγκινητικές στιγμές μαζί. Μέχρι που ταΐζαμε ο ένας τον άλλον με το κουτάλι στο στόμα. Αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα. Θα είναι αδελφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά, για τις στιγμές που βάλαμε στην άκρη τις μικρότητες και τα νεύρα. Σε πολύ σκληρές συνθήκες αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλον απλά, σαν να είμαστε άνθρωποι. Ελπίζω να μην θυμώσει αν δει κάποια πράγματα που είπε. Δεν θεωρώ ότι τον έκρινα άδικα, τον έκρινα αυστηρά. Έχει διαφορά”.

Για το αν μετάνιωσε για τα σχόλια του: “Ίσως να έχω πει κάποια πράγματα που να ήταν αιχμηρά για μερικούς. Την τελευταία μέρα ζήτησα συγγνώμη αν είχα πληγώσει κάποιον με τη συμπεριφορά μου, άθελά μου. Μετάνιωσα για κάποια, αλλά μετάνιωσα και για καλά πράγματα που έκανα, όπως το να δώσε σε κάποιον το φαγητό μου”.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr